çisem çakır’ın ev olayı nedir bilen var mı?

kızcağıza çok üzüldüm ya hergün ağlıyorum falan yazmış instaya ama hiçbir şey anlamadım asıl olayı kaçırmışım. bilen var mı ne olmuş :(

1. Kira kontratı bitmeden ev sahibi evden çıkarmış süslü ve sadece birkaç gün vermiş toplanmaları için

4 haziran 2023 16:28

2. Nasıl çıkartıyorlar ya biz kendi evimiz varken kiraya çıktık da evimizdeki kiracıyı çıkartamadık. hatta dava bile kontrat bitiminde başlıyor

4 haziran 2023 17:09

3. Ne alaka ya ne saçma şey. Kontrat bitmeden çıkartamaz öyle bir hakkı yok.

4 haziran 2023 17:11

4. Çok kolay dava edebilir aslında, ev sahibinin yaptığı cidden ayıp olmuş.

4 haziran 2023 17:14

5. ben de anlamadım bu işi hem de birkaç günde diyor.şubat 2022 de ev aldım ihtiyaç sebebiyle tahliye etmek için dava açtım tek evim 2. celse ekimde sürünüyorum

4 haziran 2023 17:15

6. Süslü niye 2. Celseye kaldı sorması ayıp? Biz depremzedeyiz eşim  evin olduğu yere tayin oldu. Burda da mecbur kiraya çıktık kiracı çıkmadığı için. İlk celsede biter sanıyodum ben.

4 haziran 2023 17:26

7. başlarına gelen kötü ama neden bu kadar dram olmuş anlamadım. sanki beş kuruşsuz sokakta kaldılar. imkanları var, her türlü işlerini hallederler arkadaşlar. ayrıca hukuki açıdan haklı değiller demek ki böyle bir şey olduğuna göre, kiracıyı öyle ha deyince çıkarmak mümkün değil hepimizin bildiği gibi.

4 haziran 2023 19:12

8. gercekten cisemi izlemeyi severdim ama toplumsal olaylara çok duyarlı gibi davrandığında inanmayacağım asla. üstlerde bi süslü söylemiş, elbette yaşamadığı için oradaki insanlar kadar acısını hissedemezdi ama daha üstünden ne kadar geçti -ki takipçilerinden de depremzede olan çok var bu çıkmış evden çıkarılmasına hayatımın travması diyor. hiç bu kadar arka arkaya her gün ağladığı olmamışmış. offf. sadece deprem sebebiyle de demiyorum bu fanus gülü hallerine katlanamıyorum, takipten de çıktım. ne şanslısın be en büyük derdin bu olsun.

4 haziran 2023 19:50

9. Ben de neyin travması anlamadım gitti. Babadan zenginsin, üzerine influencerlıktan da zenginsin. Bir taşıma şirketi, üzerine yeni ev bitti gitti.

4 haziran 2023 19:52

10. Mahkemeye intikal ettiği için detay yazamıyorum,avukatım attığın hikayeyi de sil dedigi için anlatamıyorum diye bir açıklama yaptı. Şimdi bilmiyoruz ki mafyası var zorbasi var kapıya dayanıp tehdit edeni var. Belki bu başkası için nispeten küçük ama onun için çok büyük bir olaydır. En nihayetinde bence çok zor bir durum. Keşke ülkemde küçük buyik farketmez herkes ev sahibi olsa... Çaresiz kalmak tarif edilemez. Belki çisem başka bir evi karşılayabilir ama bunu yapamayanlar var

4 haziran 2023 19:52