çizme boğazı genişletme

Merhaba kızlar özellikle alt bacakları ekstra kalın biri olarak bir sorum olacak. Şimdi elimde çok sevdiğim harley davidson çizmelerim var. Klasik fermuarsız, bağcıksız model. Ama benim bacağımın o futbolcu kası gibi olan kısmı var ya o kısmı cok sıkıyor. Eskiden böyle bir sorunum yoktu ama kilo aldım bi dönemde. Bu çizmeye ne yaptırabilirim? Ayakkabı tamircisine götürsem parça ekleme yada genişletme olur mu? Yada boğaz kısmını kestirsem? Evet çizmenin biraz şaftı kayacak ama hem bu havalarda giyecek daha uygun bir şeyim yok hem de değerlensin istiyorum. Teşekkürler.

1. Lostralar o kısmı da kalıba alıp genişletebiliyor. Ama tabi harley'ler çol sert ayakkabılar olduğu için belki çok işe yaramaz bilmiyorum.

8 ocak 2017 20:49

2. Bu arada saydığınız şeylerin hiçbirini yaptırmayın bence kullanılamayacak hale gelir. Aşırı dar değilse kalıpla biraz kurtatır kurtarmazsa da en azından zayıflayınca giyersiniz ya da birine verirsiniz ama kesince kullanılamaz hale gelir bence ki lostraların da yapacağını zannetmiyorum

8 ocak 2017 20:51

3. Lostraya verin onlar hallederler. Benim tombalak bacaklarım için uzun klasik modek genişletmişlerdi.

8 ocak 2017 21:12