çocuklar için olan parmak boyası yüzde kullanılabilir mi?

arkadaşlar bir etkinlik için yüzümü maviye boyayacağım. likit yüz boyası bulamadım. elimde çocuklar için olan parmak boyası var. üzerinde pek bir şey yazmıyor. sadece cilde zararsızdır diyor. yüze de sürülür mü sizce? ya da likit yüz boyası nerede satılır biliyor musunuz?ben sadece pastel boya gibi olanlardan buldum. onunla da tüm yüzü kaplamak çok zor oluyor. iyi örtmüyor.

1. Valla süslüm tam sizlik bir anım var dkkd ablam da biz çocukken parmak boyası zarar vermez mantığıyla tüm yüzümüzü boyamıştı bayramdan 1 gün önce. Sonrası üç kardeş yerde uzanık yüzümüzde yoğurtlarla kızarıklıkların geçmesini bekledik. Belki biz çocuktuk diye oldu veya bizim boyanın içeriğiyle mi alakalıydı. Ama aynen bizimki de parmak boyaydı ve pek iyi sonuçlanmadı :)

30 kasım 2018 23:49

2. Süslü valla korkuttun beni şimdi ☹️ arkadaşlar da sürme nolur nolmaz diyor. Bir de ben alerjik cilde sahibim. Ama nasıl boyayacağım yüzümü bilmiyorum. Far sür diyen de var. Göze zarar vermeyen yüze de vermez diyolar aklım karıştı iyice.

1 aralık 2018 00:03

3. Far olabilir evet bence de ama süslüm çok yakın bir tarihli drğilse etkinlik internetten yğz boyası bakabilirsiniz?

1 aralık 2018 00:05

4. Ya da şu pastrl boya gibi olan boyaları yüzünüzr baz olarak kullanıp fatla örtücülüğünü arttırabilirsiniz bilemedim ama olur gibi geldi bana :)

1 aralık 2018 00:07

5. Süslücüm aldım zaten var elimde yüz boyası ama kuru kalem formunda. Hani çocukların yüzüne kalp falan çiziyolar ya o işler için. Ben tüm yüzümü kaplıcam o yüzden likit lazım ama likit bulamadım hiçbir yerde. Zaten önce fondötenle yüzümü kaplayıp onun üzerine süreceğim. Yüz boyasını da direk yüzüme sürmek istemiyorum.

1 aralık 2018 00:35