çok gereksiz ve hayatsız bir soru?

kafalar atakanın nişanlısı selenle, bilalin karısı esin arasındaki gerginlikte kimi haklı buluyorsunuz? esinin bilalle olan fotoları kaldırma sebebi bu gerginlik olabilir mi?

1. Bu arada ben dedikodu için sordum ama ben seleni haklı buluyorum esin değişik biri, alttan alttan ortalık karıştıran sinsirella gibi. Hoş alttan alttan da yapmadı seleni sürekli yorumlarda, storylerde kışkırttı ama

2 şubat 2022 10:48

2. ay olay ne gııı

2 şubat 2022 10:51

3. Hemen özetliyorum bu bilalin karısı ve yasinin karısı çok sıkmgörüşüyorlar sürekli beraberler atakanın nişanlısı onlarla görünmüyor. Tabi millet de esine, senaya soruyor selen nerde onu da davet edin vs. Esin bir yoruma " sen davet et çok istiyorsan" yazdı sonra bunu bir sayfa paylaştı gitti o sayfaya da yorumlar yaptı. Sonra hemen hemen her storysinde seleni iğnelemeli şeyler yazıyordu. En son bir storyde 4 kızla olan fotoya " hep aynı kişiyle olacak değiliz farklı arkadaşlarımız da var biraz tercih meselesi" tarzında dalga geçer ualupla bir şey yazdı selen de esini engellemiş sonra bir sayfa esinle selenin takipleşmediğini paylaştı gitti oraya " haberim yoktu şimdi baktım beni engellemiş " tarzında bir yorum yaptı 4 story attı beni suçlamayın ben çağırıyorum o gelmiyor bişdiğiniz gibi değil mesajlarını gösteririm" falan diye selen bu arada hiiiiççç cevap vermedi. Esin sayfalara magazinlere düştü ahajaha neyse dün de bilalle olan fotoları kaldırmış esin.

2 şubat 2022 10:56

4. E hepsi takiplesiyor. Bu arada esin 45 yasinda gibi duruyor sasirdim bayadir kafalara bakmiyordum

2 şubat 2022 11:01

5. Aralarında en cool bence selendi zaten yani kız hiç ağzını açıp cevap bile vermedi ama dayanamayıp engellediği için suçlu göründü. Bilal seleni takip ediyor ya

2 şubat 2022 11:02

6. Bilal esini de seleni de takip ediyor da esin kocasını takipten çıkmış hajahahab demek ki bilall de haksızsın dedi.

Bazıları da esin bilal gerginliğinin sebebi olarak, dün esin soru cevap yaptı estetikleri soruldu sadece burun dedi birisi memeyi de söyle yazmış esin de " bunu sürekli söylüyorsunuz doğal ama demek ki size doğal olmayacak kadar güzel geliyor" bu yüzden bilalin kavga ettiğini düşünenler de var çünkü bundan sonra sildi bilalle olan fotoları

2 şubat 2022 11:06

7. Ay kişileri bilmiyorum ama dedikodu severim. Herkes herkesle görüşmek zorunda mı ya ne saçma bi olay, kimse bu esin baya varoşça davranmış, kızı linçletmeye çalışmılar. Bi problem varsa aranızda konuşun ne sosyal medyaya yayıyorsunuz

2 şubat 2022 11:06

8. Ha bide esin soru cevapta 2 yıl oyunculuk eğitimi aldığını oyuncu olmak istediğini yazmış. Gerçekten hakkını veriyor eğitimin ortalığı alabora etti

2 şubat 2022 11:09

9. anaaa olaylara bak. gerçekten esin yaşından çok büyük duruyor atakanın sevgilisini hiç bilmiyorum gidip bir bakayım. bu sena'da da bir olmamışlık var ya.

2 şubat 2022 11:22

10. Ne selen ne esin bence en iyileri sena.kızın tavırların üslubundan tarzından olgunluk akıyor.diğer ikisine göre daha ağır biri sena.hele esini hiç sevmiyorum maalesef

2 şubat 2022 11:54