çok sorulde biliyorum ama sonuçlarını görmüşsünüz artık diye soruyorum, ankarada kızılay, dikimevi, ziyagökalp, mamak tarafında ?

lazer epilasyon yaptırıp tavsiye edeceğiniz ya da uzak dur kesinlikle diyeceğiniz merkezler hangisi? elos, biltıp, natomed buralardan fiyat aldım ama sizin fikriniz de lazım bana. şimdiden tşkler süslülerim

1. Süslü aldığıniz fiyatları soyleyebilir misiniz?

Ben treanna beautye tek seans gidebildim(virüs yuzunden) memnun kaldım aslında ama önemli olan uzun süreli sonuç olduğu için kesin bir şey diyemem.

Ancak iki cihaz vardı, ikisi de Alex ama biri uflemeliydi daha ince tüyler için kullanılıyordu. Onu yapan kadın bir sürü yeri atlamisti ancak diğerini yapan kadın gayet iyiydi, her yere düzgünce atış yapmıştı.

Cihaz Alex candela

29 ağustos 2020 14:13

2. Bir de bana pahalı gibi gelmişti çünkü 5 seans 2700-3000 falandi ama tüyler yayılır diyerek üst koluma atış yapmayı reddettiler mesela. Yani öyle ürün aldırmaya çalışan,para için böyle yanlış uygulamalar yapan bir yer değildi.

29 ağustos 2020 14:14

3. Süslü benim için en önemli yer üst bacak ve genital.

Tüm bacak:300/500

Genital:100/250

Popo:100

Cihazlar genelde alex candela ve üflemeli ama elosta ice saprona da varmış. Gelince bakıp cihaza karar veriyoruz dediler. Seans toplam 450 falan oluyor. Pahalı geldi ama piyasa öyle sanırım. Dandik bir yere gidip paramla rezil olmak da istemiyorum kafam karışık benim de süslü ya

29 ağustos 2020 14:17

4. Bir de süslüm 6 seans diyor her yer

29 ağustos 2020 14:17

5. Galiba hep aynı civarda süslü ya tüm bacak 350, genital 100 diye hatırlıyorum ben de. Koltukaltı 50 idi sanırım , yarım kol 150

Bu yerlerden hangisi icinize sindi? Tüm bacak 500 abartı bence

29 ağustos 2020 14:19

6. Elosun google yorumları çok iyi aradığımda çok güzel cevapladılar sorumu ama süslü dediğin gibi şu an bütçemi aşıyor napıcağımı bilmiyorum biraz daha araştırıcam dediğin gibi ama değişen 50 lira falan oluyor. İstda kızkardeşim yaptırıyor hastanede çok uygun ve aynı cihaz aynı işlemler. 8+8 seansa tüm bacak 1300 falan demişler. Ankda pahalı bu işlemler ya. Hastaneleri de araştırıcam daha. Sen de iyi bir yer duyar görürsen yazarsan buray çok sevinirim süslücüm

29 ağustos 2020 14:28

7. Yazarim süslü de kardeşiniz nereye gidiyor İstanbul'da? Ben şuan ıstanbuldayim ve yıllardır burdayım aslında ama bu kadar ucuzu duymadım hiç.

Ankara'yla aynı fiyat olur genelde.

29 ağustos 2020 14:31

8. Msj arıp aordum süslü cevaplayınca yazarım sana da. Mecidiyeköyde bir yerdi diye hatırlıyorum ama

29 ağustos 2020 14:39

9. Estetikland miş süslü