çorap satmak ?

tamamen meraktan soruyorum. haftada min 3 dm alıyorum çoraplarınızı satar mısınız diye. başta trol sanıyordum ama adamlar ciddi ciddi çok saçma fiyatlara kullanılmış çorap almak istiyor. arkadaşlarım salak mısın sana dokunan bir tarafı yok, al geç paralarını modunda. bana hala çok absürt geldiği için böyle bir deneyimi olan var mı merak ediyorum. özellikle kızım saçmalama başına xx gelir tarzı yorumlara ihtiyacım var

1. benim sonradan aklıma gelir, böyle bir şeye aracı olduğum için çok iğrenirdim, kendimden tiksinirdim. sonuçta kızına giymesi için almadığını biliyorsun, iğrenç bir şey bence.

19 ağustos 2021 17:50

2. Birincisi internetten birinin corabini alip 31 ceken bir adama guvenemezsin, evini yerini öğrenmeye çalışır, sana musallat olur. Daha fazlasini ister vs.

2.si hic mi rahatsiz olmucaksin ya

19 ağustos 2021 17:52

3. Süslüm saçmalama bu memlekette öldürülen kadınlara bile o saatte orada ne işi varmış diyen hemcinsleri var, polise bu adam beni öldürecek diye onlarca kez gidip sonunda öldürülen kadınlar var. Başka memleket olsa sat ye parasını derim de burda sana musallat olurlar peşine düşerler etme eyleme. Kimsenin korkusu kalmamış mahkemede çorabını sattı indirimi diye bir şey bile çıkarırlar ben artık beklerim bunu, valla öldüğünle kalırsın.

19 ağustos 2021 18:01

4. a4 13 katiller ve hırsızlar dna lı çorabı mı bırakır hasdhsahhadsj umarım 13 yaşındasınızdır ya umarım ahshdhhhah

ss e cevap: sadece çorabını kargola diye kimse o kadar para teklif etmez. o çorapla fotoğraf ister video ister konuşmak ister sana saçma sapan fotoğraf atar taciz eder bu yüzden no.

19 ağustos 2021 18:31

5. Ayy bir ara issizken el isi 5 sisten patik örüyordum. Satmak icin let go mu ne oyle bisiye koymustum. Ayagimla örnek cekip siparia uzerine toplu, renk renk yapılır yazmistim. Pislik ayak fetisi bir fan kitlem olmustu yalvariyordu millet ten corabini gonder 200 liraya sat diye. Gercekten cok tehlikeli bence süslü. Bir sekilde sana ulasabilirler.

19 ağustos 2021 23:50