ölü gibi yüzün, çok zayıflamışsın, betin benzin atmış?

nedense boyle seyler duymak cok hosuma gidiyor ve kendimi anlayamiyorum neden hosuma gidiyor? anoreksiya hastaligina sahibim bu arada ama kilom şu an  tam saglikli, olmam gereken kiloda.(gizlinot: diyetteyim ayni zamanda)

1. en öldürücü psikolojik sendrom anoreksiya ve ölmeseniz bile ileride muhtemelen çok ciddi sağlık problemleriniz olacak. güzelliğinize bu kadar önem veriyorsanız saçlarınız dökülecek, cildiniz mahvolacak. lütfen probleminizi ciddiye alın, bu düşüncelerinizi psikoloğunuzla ve psikiyatristinizle paylaşın. insanları güzel gösteren şey zayıflık olsaydı herkes ilayda oymak hayranı olurdu. umarım bakış açınız değişir.

16 nisan 2023 13:59

2. Anoreksiya vs değilim size de şifalar dilerim ama solgun benizli insanları ben de beğeniyorum Fransız kadınlarının o neredeyse şeffaflaşmış solgun makyajsız yüzleri çok hoşuma gider asdfgg

16 nisan 2023 14:01

3. süslü çünkü kendine dair bozuk bir beden algın var. anoreksiya hastalarının derdi her zaman ideal, güzel gözükmek olmayabiliyor; bazen çocuk bedeninde kalmak, cinsel arzu uyandırmamak vs gibi bilinçdışı motivasyonları da olabiliyor seninki budur demiyorum tabii ki ama sadece güzellik olmadığını söylemek için yazdım. terapi alman lazım bununla ilgili, bunu terapistinle görüşmen lazım.

16 nisan 2023 14:40

4. Süslü benim de çok soluk bir yüzüm var. Saçım küllü açık kumral, kaşlarım ve kirpiklerim sarı. Bayılıyorum çok solgun duruyorsun dediklerinde onlar beni ipek kirpik kaşa ikna etmek için söylüyorlar bence soğuk ve solgun durmak çok cool ehsj. Tarzın öyledir yani. Mesela koca göt koca meme tiplerini de sevmiyorum, ince zarif duran tipleri seviyorum. Bu yüzden de hep diyetteyimdir.

16 nisan 2023 14:45

5. Süslü anoreksiya hastalığına sahip olduğun detayını okumamışım pardon. Son anonim tepki gösterince farkettim. Acilen psikoloğunuza danışın.

16 nisan 2023 15:11

6. cevaplar için teşekkürler a7 kesinlikle benim de güzellik algım bu şekilde