öpüşmekle ilgili saçma bi soru?

selam süslüler benim çok saçma bir sorum olacak, sevgilimle öpüşürken iki dudağımı birden öpüyor galiba, sürekli içeride bekliyor gibi hissediyorum bi şey yapmadangfhjkh. anlamıyorum öpüşmek böyle bi şey mi, yanlış mı yapıyorum, beklemeden bi şeyler yapayım diyorum ama beceremiyorum. umarım anlatabilmişimdirhjh

1. nasıl yani sen de atak yapmadan öylece bekliyor musun??? ayy

27 ekim 2019 14:09

2. Yani bu işin bir matematiği yok ama djdjxjc iki dudağını da öperse sen neyi öpeceksin dbjxh o üstü öperken senin altı öpmen falan gerekiyor sevgilim yapsa napıyorsun ayı derim valla

27 ekim 2019 14:11

3. evet bekliyorum. yapmaya çalışınca sanki yalap şalap bi şey oluyo rezil oluyorum gibi hissediyorumfghjkg. ama farkındayım beceremediğiminjkgh

27 ekim 2019 14:12

4. Sevgiliniz İbrahim. Tatlıses mi 😂😂

27 ekim 2019 14:12

5. ikimiz de ilk defa birbirimizle öpüştük bu saçmalığı normal sanıyoruz galibagfhjgk. bir de dizilerde görüyordum erkek kızın iki dudağını birden öpüyordu, o zaman da saçma gelirdi, yaşayınca anladım baya saçmaymış

27 ekim 2019 14:13

6. hahah tamam diycem... ben beceremiyorum sanıyordum o beceremiyomuş iyi bari. tüm öpüşme öyle olmuyor tabi ama öyle olduğu zamanlar daha uzun sanki, ya da beklerken sıkılıyorum bitmek bilmiyorhggkhj

27 ekim 2019 14:15

7. a8 verdiğin örnekle konuyu o kadar iyi anladım kighgh. biraz çekingen davranıyorum galiba şimdi bunu yapsam saçma mı olur diye, ne gelirse dalıcam o zamanhjgf, hepinize çook teşekkür ederim kızlar, cesaretlendim birazfgh

27 ekim 2019 14:19

8. ay süslü çok tatlısın hahsha

27 ekim 2019 14:55

9. eski sevgilim de böyleydi bir de beni suçlardı olmuyoe diye hahaha ayrıldık da kurtuldum sonra gördüm ki öpüşmek bambaşka bir şeymiş yani kendisini düzeltsin acilen

27 ekim 2019 15:59

10. gkhjg a10 benimki suçlamıyor allahtan. hatta seviyor gayet öpüşmeyi, fazla heyecanlı bi arkadaşımız galiba.d

27 ekim 2019 16:09