öpüştükten sonra dudak morarması?

süslüler bir manda yavrusuyla talihsiz bir öpüşme sonucu dudaklarım morardı, en çabuk şekilde nasıl geçer? lütfen yardım edin :( insan içine çıkılacak gibi değil

1. Süslü buz tut ama tam olarak geçmez. Anlık kurtarmak için koyu renk ruj sür

30 ağustos 2018 23:12

2. Geçmez

30 ağustos 2018 23:14

3. Tövbe tövbe asdfhjk

30 ağustos 2018 23:16

4. Morluk geçiren bir krem vardı 20lik diş ameliyatından sonra kullanmıştım ama ismini hatırlayamadım. Google dan bir bakın isterseniz

30 ağustos 2018 23:16

5. benim de bir arkadaşımın morarmıştı ama sadece üst dudağın sol tarafına yoğunlaşmış çocuk dkdkdk geçene kadar ruj ile idare etmişti. şıp diye geçmiyor maalesef :(

6. ay canim cekti jdhsbdj

30 ağustos 2018 23:16

7. tövbe tövbe mi eheh ben de bu tipler ne zaman damlar diye bekliyordum ama bence de, hayvanlığı tutkulu öpüşme sanıyor bazıları :s 1. anonim şu an dudağımda buzla teşekkür ediyorum size, 4. anonimcim bulacağım teşekkür ederim, teşekkürler arkadaşlar herkese

30 ağustos 2018 23:23

8. Yapamıyoruz neleri var diye iç geçiriyoruz. Yargılayıcı bir tövbe tövbe değildi o. Yanlış anlattım pardon.

31 ağustos 2018 00:10

9. kapatici ile dudaginizi notrleyip dudak renginizde bir ruj surmeyi deneyin.

31 ağustos 2018 01:01

10. 8. anonim ben kabalaştıysam ben özür dilerim^^