örme kumaş ne oluyor susluler ?

googledan baktım her materyalden olabiliyor sanırım. dilvin'den bir şey beğendim kumaş tipine örme yazıyor tahminimce polyestere kılıf bulmuslar doğru mudur?

1. Örme kumaş kumaşın materyali değil şeklini söylüyor. Trikolar da örme kumaştır mesela. Bir kumaş çeşidi değil pamuklu, polyester neyse o ayriyeten yazması lazım

21 ekim 2024 21:36

2. A1 valla trendyolda yazmamışlar sadece kumaş tipi: örme yazıyor

21 ekim 2024 21:37

3. Kumaş tipi ile kumaş cinsi aynı şey değil işte

21 ekim 2024 21:49

4. Tişört alıyorsun örme kumaş yazıyor yeni moda çıktı bu da

21 ekim 2024 22:38

5. Polyester olduğunu gizlemenin yeni yolu herhalde. Her kumaş örme olabilir gerçi de.

örme kumaş genelde denildiği gibi triko kumaşlar ya da esnek ribanalı kumaşlar falan oluyor. Hani gömlek kumaşı gibi değil de tayt kumaşı gibi, penye kumaş gibi esnek, yumuşak bir kumaşmış gibi düşünün.

22 ekim 2024 00:02

6. Aynen koskaca tekstil sektörünün makinelerinin sırrını çözüp büyük oyunu gördünüz.

22 ekim 2024 09:17

7. polyester yazmamak için takla atmaya başladılar :d valla örme falan yazıyorsa polyester diye düşünüyorum direk. bilinçlenmemiz güzel, sevindim.

22 ekim 2024 12:55

8. Örme tamamen ürünün makinesiyle alakalı. Yuvarlak makinede örülen kumaşlara örme, triko denir. Polyesterle alakası yok örme yazmalarının. İçerik bilgisine bakmanız lazım. %100 pamuk, elastanlı, ya da polyester karışımlı olabilir. Bu da ipliğiyle alakalı.

22 ekim 2024 20:32