öykü berkan mira önal kavgasında sizce kim haklı?

1. Ben mira'dan takıntılı ex vibe'ini aliyorum ama bence öykü de ruh hastası surekli exle kendini kıyaslayan bi kezo.

26 şubat 2022 01:36

2. Bunlar kim?

26 şubat 2022 01:37

3. A4 sana katılıyorum.

26 şubat 2022 02:07

4. Kızlar noldu ya ben denk gelmedim özet geçebilecek biri var mı bu arada başından beri öykü çok çocukça davranıyor. Bence öykü çocuğun eski ilişkilerini kabullenemedi mirayı daha olgun buluyorum ama olayı bilmiyorum tabii

26 şubat 2022 02:10

5. Öykü'nüm üslubunu Seda sayan'a çok benzetiyorum, aynı seviyede tipler. Mira sinsi bile olabilir ama kız kaliteli hiç saldırgan değil, hiç muhatap olmuyor.

Öykü'yü gazlayan da eminim sevgilisidir. Eski sevgilim beni rahatsız ediyor diye gazlamıştır eminim. Sevgilisinin yediği haltlara bakmayıp da sevgilisinin ağzından çıkanlara göre hakaret eden kezo çok var.

26 şubat 2022 04:07

6. Mirayı önceden çok takip ediyordum, öyküye göre karakter olarak baya üst seviye. onuralp'in evlenme teklif ettiği zamanı vs biliyorum. Mira bi kere onuralp'in ailesinin içindeydi birlikte tatile gittikleri filan oldu. Bence Öykü'nün varoş hareketleri sebebiyle onuralp'in ailesiyle Mira kadar samimiyet kuramaması onu çıldırttı. Söyledikleri bence abartı ama bir kısmı belki doğrudur bilmiyorum çünkü mira gerçekten ilişki için aşırı fedakarlıkta bulundu okulunu dondurup İzmire onuralple birlikte yaşamaya gitmesi gibi. Bu arada canlı yayında öykünün yanındaki kız onların aldatma sebebi diye ağzından kaçırdığı bi kısım var YouTubedan izleyebilirsiniz, öykü ayrılma olarak düzeltmiş, kimin çirkinleştiği anlaşılıyor. Ya bi de gerçekten tarafsızım o canlı yayının videosunu izledim ne kadar itici ve yapmacık yanyana olsam 2 dk tahammül edemem fşdşdçdç

27 şubat 2022 00:46

7. Bu arada onuralp'te çok itici bi tip öyküyle tam birbirlerini bulmuşlardı şfşdşd

27 şubat 2022 00:50

8. Tum bu kaosun tekkaş onuralp için olmasi cok komik :d