üç senelik toksik ilişkimi bitiriyorum, ne yapacağım pek de bilmiyorum?

süslüler soru yok aslında, nedensizce yazmak istedim. zor bir durum yaşadım ve sevgilim dediğim kişi beni tamamen yalnız bıraktı. artık hayatımda istemediğime kesin olarak karar verdim. sonrasındaki her ihtimalden korkuyorum (özlemek gibi) ne yapacağım :(

1. unutup gideceksin süslü. inan bir zaman sonra ne kadar rahat ettiğine şaşıracaksın.

21 şubat 2023 21:59

2. Özlemeyeceksin. Kesin bilgi

21 şubat 2023 22:00

3. Bir süre özlüyorsun yalan yok. Ama karşına doğru insan çıktığında iyi ki diyorsun. Doğru insan çıkmasına da gerek yok. Yalnız olsan bile biten ilişkiden sonra o kadar hafiflemiş hissediyorsun ki. Umarım çok mutlu olursun, karşına hep iyi insanlar çıksın.

21 şubat 2023 22:17

4. Ss nabeerr? Tam 2yıl oldu. 2yıldır nasıl rahat, nasıl mutluyum ss, bizimki de üç yılı biraz geçmişti bittiğinde sürüklenerek bitmişti, sinirliydim öfkeliydim bi kaç ay sürdü bu. Diğer ayrılıklardaki gibi üzülme, içlenme asla olmadı, o toksik dediğim tavırlar her aklıma gelen güzel anıyı sildi süpürdü. Çok mutluyum ss, kendini üzme, hayatından çalma

21 şubat 2023 22:50

5. Süslüler çok teşekkür ederim, yalnızken mantığım şu an o kadar doğru yaptığımı söylüyor ki, on saniye düşünmeyle bile bir sürü olumsuz durumdan kurtuldum diyorum. Ama üç gündür gözlerim hep dolu dolu, biriyle iki saniye konusu geçse hemen yaşlar akmaya başlıyor. Aklım oyunlar oynuyor ya başkasına sarıldığımda onun gibi hissedemezsem diye. İyi kötü umarım bir şekilde atlatırım hızlıca

21 şubat 2023 22:52

6. Süslü 6 senelik ilişkimi bitirdim ben de geçen haziranda. Herkes evlilik bekliyordu. O da evleneceğiz sanıyordu. Dedim hayır, sen beni daha evlenmeden yalnız hissettirip günde birkaç mesajlar vakit ayırıyorsan biz aynı evde iki yabancı oluruz. Ayrılık konuşması 2 saat sürdü. Uyarmıştım, bu konuşmayı yapmamak için kaçıp duruyordu. Dondurma yiyeceğim ailemle sen uyu dedi, bu gece kaçamayacaksın dediğimde paşa paşa geldi ve şarjı bitene kadar 2 saatten fazla konuştuk. 2 saatin çoğunda ağladı, ben de ağladım ama bitmesi gerekiyordu. Ben bunu hak etmedim bilincine gelmiştim çünkü.

Sonraki günlerde özledim, çok özledim ama tuttum kendimi ve ona ulaşmadım. Ertesi sabah da ağladım işe giderken. Sonra gözlerim çok doldu, patronumun bile fark edeceği boyuta geldi. Ertesi gün ters giden bir iş yüzünden oturdum ağladım ofiste falan. Rehberimde uzun süre daha aynı hitapla kayıtlı kaldı, silmeye elim gitmedi. Ama birkaç hafta sonra çok daha iyiydim. Birkaç aya kalmadan o hafifliği hissettim, hafifledim.

Şimdi dönüp baktığımda iyi bir insandı, 6 yılımı çok güzel geçirdiğim iyi bir dosttu diyorum. Bunu ilişkiyi bitirme kararı aldığımda ve hemen sonrasındaki dönemde demiyordum. Sonra oluştu bu düşünce. Geçen ay yazdı, hâl hatır sorup bıraktık. Numarası ezberimde tabii.

Toksikliği ve dengesizliği sağlam yaşadım bu 6 yılda. Çok şey kattı bana gözüyle bakıyorum. Vereceğim tavizlerin sınırını biliyorum artık en azından.

Bu yoldan birçok insan geçiyor süslü. Kendiniz için iyisinin bu olduğuna inanıyorsan bitirin. Önce kendinize siz değer vereceksiniz, sonra başkaları size değer verecek. Mutlu olun, ilk zamanlardaki üzüntüyle sakın dönmeyin. 3. yılında döndüm, 6. Yılında bitirdim tamamen. Son 3 yıl daha berbattı.

21 şubat 2023 23:40

7. Süslü çok teşekkür ederim samimi bir şekilde şekilde yazdığınız için. Ben ne zaman ayrılmayı düşünsem ayrılık konuşmasını hak ettiğini düşündüm ve her seferinde beni manipüle etmesine izin verdim, değişeceğini düşünerek tekrar tekrar denemek istedim. Ayrıl barış olmadı ama ayrılma noktasına gelip döndüğümüz çok oldu. Şu an sanırım o hala öyle bir durumdayız sanıyor, açmıyorum telefonları. Çünkü özlemeye başladım biliyorum görsem konuşsam yelkenleri suya indirme ihtimalim var. Tamamen kafamı toplayıp dik durarak emin bir şekilde gitmem lazım o geri dönme olayının olmaması için. Ayrılık konuşması yapmaya da girmeyeceğim çünkü ben kötü etkilenen taraf oluyorum. Bu sefer bitmesi lazım yüzde yüz eminim yani.

22 şubat 2023 00:33

8. süslü ben bu soruya yanıt yazacağım ama günlerdir uyumuyorum, çok yorgunum, erken kalkmam gerek ama dediğim gibi çok yazasım var. ben de üç senelikken bitirdim, sizinle konuşmanın paylaşmanın size iyi geleceğine inanıyorum. sizden tek ricam sorunuzu silmeyin ki ben en müsait zamanımda size yazayım. sevgiler diyorum ve unutmayalım ki bu hayatta hiçbir acı, hiçbir mutluluğun olmadığı gibi sonsuz değil.

22 şubat 2023 00:38

9. Böyle bir ilişkim benim de oldu. 2-3 yıl sürdü. En sonunda bir gün bir anda dank etti ve sevgi bu değil diyip ayrıldım, asla bana ulaşmasına izin vermedim. (Ama ulaştı maalesef) Hayatımın tamamen içine de etmişti. Bir an bile özlemedim. Artık son raddeye gelmişim demek ki.

Bir önceki erkek arkadaşımla da üstte anlattığım kadar olmasa da toksik bir 10 ay geçirdim. Bu sefer o kadar sinirle ağzına ettim ki ayrıldı benden... Başta çok pişman oldum, özledim terk edilmişlik hissiyle ama çok kısa sürdü. Yine bir gün bir anda durdum ve kızım baksana aşırı kafan rahat şu an dedim kendime. O an tüm özlemim bitti.

Bu ikisi de koç burcuydu, evlerden ırak ya. Sonuç olarak ikisi de bir şekilde geri döndü etti ama hiçbir şey ifade etmiyor benim için ve elbette kabul etmedim. Darısı başına diyorum. Başarabilirsin. Go girl!

22 şubat 2023 03:28

10. 3.5 yıllık toksik ilişkiyi, her şeyi unuttum. Saf gibi niye uzattıysam ayrılma işini, aptallık işte. Ayrıl hemen pişman olmayacaksın. Özlem değil o, yoksunluk oluyor alışkanlıktan dolayı ama kendine geleceksin emin ol.

22 şubat 2023 15:32