şekersiz, soft vanilya kokulu parfüm ?

süslülerim havalar soğumaya başlamışken canım aşırı vanilyalı parfüm sıkmak istiyor. ama şekerli kokulardan nefret ediyorum. böyle yumuşak, yormayan bir vanilya kokusu arıyorum. önerisi olan var mı?

1. Süslü fiyat aralığına göre birkaç önerim var;

Victoria's Secret Bare Vanilla vücut spreyi ya da biraz da Hindistan cevizi ararsan Coconut Passion, kalıcılık konusunda çok sıkıntı çekmezsin vanilya olduğu için aqua kokulara nazaran daha çok kalıyorlar ama 4-5 saate bi yenileme ister

Zara red Vanilla: bence güncel zara fiyatlarına göre VS vücut spreyleri daha iyi ama yine de indirimde ya da ikinci el yakalarsan bu da güzel kışlık bir parfüm

Piyasada hala mevcutsa (ben bendeki sattım çok parfümüm var diye ama 15mL dekant olarak koleksiyonuma ayırmıştım) Giorgio Armani Si Fiori, bu da buram buram vanilya kokuyordu. En iyi vanilya kokularından biridir.

Kayali Vanilla da yüksek fiyatlı ama cidden hem layer etmek için hem de tek başına sıkmak için saf güzel bi vanilya kokusudur.

12 kasım 2022 12:15

2. Valla dün muscenttrn 212 vip rose extra aldım efsane bir şey 212 vip rose da efsane bir şey 212 sexy de efsame bir şey seç begen al hahaha

12 kasım 2022 12:17