şeyma subaşı vücuduna sahip olmak?

süslüler vücudu azıcık poposuz olsa da ben baya beğeniyorum şeymanın fiziğini. vücudum şekil ve kısmen zayıflık olarak onun gibi(gizlinot: çok azıcık minicik bir popom var benim, dik değil maalesef) olsa da maalesef o şekilde görünmüyorum biraz skinny fat oluyorum sanırım. bana o vücuda sahip olabilmek için egzersiz, spor videosu, nike training de spor programları vs önerebilir misiniz? mesela haftanın üç günü yarım saat koşu+haftada birkaç gün pilates-nike training egzersizleriyle sahip olunabilir mi sizce? bir de proteinini düşünmeden sebze ağırlıklı beslensem nasıl olur?

1. Koşu iyidir yağ yakar ve bol bol yoga/pilates tarzı kaslarınızı uzun gösterecek şeyler yapın. Evet ağırlık çalışmak gerekiyor ama ben kendi vücut ağırlığıyla çalışmayı daha doğru buluyorum, ağırlıklar bir yerden sonra yetmemeye başlıyor çünkü.

2 mart 2020 10:39

2. Bir hikaye paylaşmıştı, günlük 48 km yürüyüş yapmış (dans ederek), hergün böyle takılırsanız olur, yanında da bolca yoga. Yani bu spor olayını çok ağır yapıyor, spor yapmadigı zamanlar 48 km yürüyor, şöyle diyim kadın günde 2000 kalori yakıyor ortalama. Hergün yoga yapıyor, yogadaki kalça hareketleri popoyu dikleşirip yuvarlak yapıyor zaten bir süre sonra. Yani size önerim bol yoga bol yürüyüş.

2 mart 2020 10:44

3. Spor salonuna gidecek, birebir ders alacak durumun yok seyma subasi pesinde kosuyorsun. Egzersiz videosuyla falan olacak is mi kadin ozel egitmenlerle her gun calisiyordur buyuk ihtimal ozellikle yoga.

2 mart 2020 11:12

4. A4 senin derdin hayatla bu kafayla nasıl yaşıyorsun? Yardım etmeyeceksen niye meşgul ediyosun yaşın 17 ailen seni hiç anlamıyor dimi? Bu kadar belli etme

2 mart 2020 11:14

5. Anon 4, bi soru altına da böyle insanların hevesini kursağına dizen biri gelmesin ya. Derdiniz de anlamıyorum gerçekten.

Soru sahibi süslüm sen bence yürüyüş ve pilatesle başla, pilates inanılmaz etkili bir spor. Çok hızlı sonuç veriyor. Herşeyden önce spor sağlık için en güzel yatırım, birebir şeyma gibi bir vücudun olmasa bile daha şekilli bir vücuda sahip olur kendini daha iyi hissedersin. Spor ciddi serotonin salgılatıyor, keşke anonim 4 de biraz yapsa da biraz mutlu bir insan olsa.

2 mart 2020 11:26

6. Teşekkürler süslüler cevaplarınız için❣️❣️ anonim4 sanırım okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz vücudum şekil ve zayıflık olarak onun gibi ama onun aksine dik olmasa da bir popom var demişim ve skinny fat olduğum için o şekilde görünmediğimi belli etmişim, sizin belki yüzlerce saat özel hocaya ihtiyacınız olabilir ama benim biraz popomu dikleştirme ve skinny fat vücuttan(gizlinot: Ki yağlı falan değilim sadece kaslı durmuyorum) fit bir vücuda geçmek için özel hocaya ihtiyacım yok, gerçekten biraz mutsuz birisiniz sanırım yukarıdaki süslülerin söylediği gibi.

2 mart 2020 11:35

7. Anonim 9 farklı tavsiyeleriniz var mı beslenme spor yaşam tarzı açısından.

2 mart 2020 12:17

8. Ano4 motivasyon bükücü:))

2 mart 2020 12:51

9. Bence kadının efsane vucudu var ya nası beğenmiyonuz.ben kafasını güzellik ve zeka olarak beğenmiyorum ama vucudu harika keşke benim olsa

2 mart 2020 15:01

10. Kendisine karşı bir sevgim yok ama doğruya doğru şimdi Kadının vücudu şahane. Beğenmemek de ne bileyim. Devamlı spor yapıyor o vücuda sahip olmak için, dış görüntüsünden başka neyi var ki tabi bombastik vücuda sahip olacak. Konuya gelirsek, koşu + Pilates bence gerçekten fitlestirir, sıkılaştırır. Ama onunki gibi olur mu? Bence olmaz. Kaslarin belirginlesmesi için ağırlık filan da çalışmak lazim. İyi bir personal trainer işi halleder. Siz başlayın düşündüğünüz gibi düzenli spora, gerisi gelir illa ki. Nasıl yol aldığınızı görürsünüz. Motivasyon killer yorumlara bakmayın

2 mart 2020 16:14