şimdiye kadar denediğiniz en iyi top coat??

yüksek ya da uygun fiyatlı fark etmez. biraz uzun kullanabilmek istiyorum ojeyi. jel görüntü de olabilir. bir sürü denedim yok olmuyor bulamadım

1. rimmel london finishing touch top coat tek geçerim.

3 mart 2021 00:40

2. Kikonunkinden çok memnunum

3 mart 2021 00:41

3. Rimmel london yazmaya gelmiştim. Şurada ağlayayim biraz..

3 mart 2021 00:43

4. Flormar quick dry extra shine i deneyen var mı?

3 mart 2021 00:46

5. Teşekkür ederim cevaplarınız için

3 mart 2021 00:46

6. a4 başımız sağolsun kaybımız büyük piyasadan kaldırılmış çünkü o yüzden ağlıyor a3 :)

3 mart 2021 00:52

7. Golden Rose unki çok övülüyordu burada ama henüz denemedim

3 mart 2021 03:51

8. Revlon top coat; kullandıklarımın en iyisi

3 mart 2021 10:01

9. ben de buradakilerden farklı olarak rival loves me quick dry top coat'u önerebilirim, hem ojeyi gayet hızlı kurutuyor hem jel oje gibi ışıl ışıl yapıyor hem beaulisinki gibi tırnakta çekme yapıp ojeyi mahvetmiyor hem de şişenin yarısında ağırlaşıp ağdalaşıp çöpe gitmiyor. nispeten uygun fiyatlı 12 13 lira olması lazım. bence ojenin ömrünü de uzatıyor bunu kullandığımda kenarlardan çıkma soyulma da gözlemlemedim. rival loves me'nin ojelerinden ne kadar nefret ediyorsam bu top coat'unu o kadar seviyorum.

3 mart 2021 11:32

10. Ben flormar kullanıyorum bitince bir daha almayacağım muhtemelen. Üstteki süslünün dediği gibi ojeyi pasparlak yapıyor ama kurutma adına bir şey yok. Sürmeyince daha hızlı kuruyor sanki :d

Kikonunkini denemek istiyorum ama hiç stokta göremedim evime yakın mağaza da yok bakalım.. soruyu takipteyim

4 mart 2021 00:37