1 yıllık ilişkim var sevgilim doğum günüm dışında bana hiç hediye almadı ufak tefek bileklik kolye küçük şeyler bekliyorum ama yok normalmi?

sinir oluyorum artık çiçek vs zaten alamaz ailemle kalıyorum bilmiyorlar ilişkimizi ama bakıyorum çevremde erkekler hep alıyor bir şeyler o neden almıyor

1. süslü sen ona alıyor musun? önce sen al belki o da başlar.

24 temmuz 2021 17:55

2. Hediye almak iliskide erkegin onculuk etmesi gereken bir durum degil siz birseyler alin belki boyle kucuk seyler onu mutlu eder ve o da sizi mutlu etmek ister.

24 temmuz 2021 17:59

3. An4 abarttt...ss sen hediye alirsan, hediyeslmeyi sevdigini soylersen o da dikkate alir. Yine sallamazsa ayrilirsin yani. Herkesin tarzi farkli yani. Belki o da senden bekliyor yani?

24 temmuz 2021 18:07

4. Bence de hediye alması hoş olurdu. Maddi durum cart curt diyenleri dinleme muhtemelen maddi durumu aşırı kötü biri olsa sen zaten bunu görmüşsündür.

Alakalı mı bilmiyorum ama erkeklerin bir çoğu anneler gününde annesine de hediye almıyor. Üstelik kapitalizm falan muhabbeti de yok yani bildiğin ilgisizler.

Ama annelerini seviyorlardır diye düşünüyorum.

Yani özel günlerde insan özel hissetmek ister duyarsız kalınca biraz kırılır bu normal yani kişiye göre değişse de. Bence bunu güzel bir dil ile konuşmalısın onunla.

24 temmuz 2021 18:46

5. a4 mal mısın andöalskaksls bi hediye yüzünden sevmiyo seni demek nedir ua

24 temmuz 2021 18:51

6. Anonim 4, ilgisiz birisi değil böyle olsa zaten devam etmem. Aksine üstüme çok düşüyor her konuda üstüme titriyor ama bu konuda böyle.

24 temmuz 2021 18:53

7. Anon 7 teşekkür ederim cevabın için çünkü hakketen öyle bi gaza getiren tarzda yazmış ki 4 kişi de beğenmiş sevdiğini biliyorum yine de gaza gelicem yani öyle bi üslup

24 temmuz 2021 18:55

8. süslüm olur mu öyle şey ya inanma dinleme böylelerini. benim de üç buçuk senelik ilişkim var, sevgilimin beni sevdiğini bilirim ama o da özel günler harici pek öyle bi şeyler almaz, bazen sevdiğim yerden çikolatalı kruvasan falan alır ayda yılda bir. ben de üzülüyorum aslında ama napiyim yani herkes romantik değil, olmak zorunda da değil. zorla aldıracak halimiz de yok. ben bazen diyorum bana bi çikolata alıp gelsen nolur diye, hiç yapmıyoken arada yapmaya başladı. eleştirenler olur belki zorla yaptırmışsın gibisinden ama, bence zorlama değil yani

24 temmuz 2021 18:58

9. Evet her insan her konuda aynı düşünmüyor belki ona göre çok gerek yok almaya siz adım atınca adım atmıyorsa ama sorum olur diye düşünüyorum. Ben de adım atayım ona hediye alıcam belki böylelikle farkeder.

24 temmuz 2021 19:00

10. Benim eski erkek arkadaşım da sevgililer gününde doğum günümde pahalı hediyeler alır ama küçük jestler yapmazdı. Biraz alışsın diye gittiğim yerlerden ilgisini çekecek küçük hediyeler aldım. Baktım bir şeyin değiştiği yok adamın hediyeleşme anlayışı özel günden ibaret, dedim ben sürpriz seviyorum boş bile olsa paket açmayı seviyorum çiçek böcek seviyorum pahalı olmasına gerek yok ben hediye seviyorum. Açık açık söyledim. Şuan evimdeki pek çok objeyi o aldı :( atamıyorum da tatlı şeyler. Saksılı çiçekler kaktüsler vs. Bence açık açık konuşmak da fayda var.

24 temmuz 2021 19:17