12 derece havada deri ceket giyilir mi ?

süslüler yarın liseden  arkadaşlarımla dışarda buluşucaz.deri ceket giymeyi düşünüyorum hava durumunda 12 derece gösteriyor sizce deri ceket için uygunmu?

1. Üstüne bir şal alırsan olur süslüm.

14 mart 2019 01:10

2. Allah başka dert vermesin

14 mart 2019 01:19

3. içine kazak giy üstüne de şal al süslü

14 mart 2019 01:19

4. bence allah başka dert vermesinlik bir soru değil bu. ben hiç böyle sormadım ama ben de düşünüyorum arada. keşke şöyle bir uygulama olsa hem hava durumu uygulaması + kıyafet önerisi. mesela dese ki sabahları bildirim olarak. günaydın x, bugün x konumunda hava x derece, bulutlu ve ara ara yağışlı gibi gibi, kıyafet olarak yağış geçirmeyecek üst giyimler ve ne çok kalın ne de çok ince iç giyim tercih edebilir, ayakkabı olarak da yağmur botunu seçerek güzel bir gün geçirebilirsin. mesela yani böyle bir şey olsa. tabii görsellerle vs. zenginleştirilir ben ana düşüncemi söyledim sadece. böyle bir uygulama zaten varsa yazarsanız çok sevinirim. yoksa da keşke olsa. yazılımcı süslüler kapın bu fikri :D (gizlinot: swh) soruna cevap olarak da süslücüm ben de senin gibi anlamıyorum bu işlerden, mesela ben izmirdeyim soğuk gibi geldi bir de yağmurlu diye deri bir kabanımsı bir şey giydim ama terledim mesela aslında deri ceket ya da daha ince bir şey giysem daha iyi olurmuş. yönlerdirmeye ihtiyacım var yani şu şu incelikte bir şey giy falan diye. yağmurlu diye şemsiye de almıştım ama onu da hiç kullanmadım. şemsiye almasam sağanak çıkar... şimdi bir düşündüm bence deri ceket olur ya 12 dereceye, belki çok az üşüyebilirsin sana bağlı olarak.

14 mart 2019 01:53

5. Fikir veren tüm süslülerim Teşekkürler :)

14 mart 2019 10:17