kızlar yemek takımı alacağım bir takım ikeadan aldım bir takım da daha şık alayım istiyorum
12 kişilik çok geliyor kalabalık aileyiz 6 kişide az geliyor
evli süslüler yada evlilik hazırlığı yapanlar siz nasıl yaptınız?
cevaplar
12 kişilik daha ağır bir takım aldım ben
6 kişilik daha sade bir takım aldım. bunu günlük kullanıyorum.
misafir az gelirse zaten 12 kişilik takımdan kullanıyorum.
gerekli mi değil mi bu size bağlı, gelen çok olacaksa 12 almakta fayda var.
18 haziran 2021 01:09
Bende yakinda evlenecegim suslu ve almayi dusunmuyorum. Ben genel olarak ince dusunmeyen bi tipim ama bence gerek yok. Mutluluklar buarada .
18 haziran 2021 01:13
Sizede mutluluklar a2 teşekkür ederim
A1 haklısınız kişiden kişiye değişen bir ihtiyaç gibi
Bir yemek masasına 12 kişi sığmıyor ki maksimum 10 kişi sığıyor :/
Aklım karıştı
18 haziran 2021 01:21
6-7 kişi misafir geldiğinde herkese tek tabak tek çatal gibi olmuyor kirleniyor başka bir şey ikram etmek istiyorsunuz bulaşık yıkanmadan yeni servis yapmak istiyorsunuz vs vs 12 kişilik bir takım o yüzden gerekli bence. 6+12 dense 12 li alıp rahat ederdim fazla kullanmayacaksam.
18 haziran 2021 01:27
Ben de evlilik hazırlığındayım geçen hafta aldım 12 kişilik yemek takımı. Şık takım illa lazım olur diye düşündüm. Sayı olarak 6 kişilik cidden az. Eğer yüzlerce parçalık set almak istemezsen 6 kişilik beğendiğin takımdan 2 adet de alabilirsin mesela. Gereksiz parçalar olmaz böyle çorbalık vs.
18 haziran 2021 01:46
Ya süslü bende aman yeni gelin işi 12 kişi takım gereksiz diyordum yok porselen çorba kasesi yok peçeteliği ıvırı zıvırı bir dünya yer kaplayacaktı ama evliler 12 kişilik takım gereksiz değil gayet kullanılıyor diyor ablam da aynı şekilde :)
Bir de süslünün dediği gibi beğendiğim 6 kişiliği 2 takım almak mantıklı hem gereksiz parçaları yok hem fiyat uyguna geliyor.
Aldım kullanmıyorum gereksizmiş diyen bi kişi bile olmadı
18 haziran 2021 01:59
A7 evet bende ikea aldım ss sade zamansız ama biz evde de kullanıyoruz biraz çabuk çiziliyor seramik olduğu için ama yerine yenisi tek tek alıp tamamlama imkanı oluyor insanın bir tane kırıldı gidip bir tane alınabilir oda bir avantaj
18 haziran 2021 02:00
2 senedir evliyim 3 kere kullandım 12 kişilik yemek takımı.
18 haziran 2021 09:45
6 yıldır evliyim bir kere kullanmadım. Kişiye göre değişir.
18 haziran 2021 09:47
Ben begendigim günlük takımdan 2 adet aldım bir de misafir için 12 kişilik aldım. Misafir için olanı 1 kez kullandım 10 aylık evliyim ama günlük takımı iyi ki 12 almışım diyorum çünkü hergun makine calistirmadigim için bize tam geldi 12 kişilik günlük takım ama ben kahvaltıyı,öğlen yemeğini vs de günlük takımımla hazırlıyorum