yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    13 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    +18 bilgili süslüleri alalımm ?

    ön sevişme esnasında partnerinizi nasıl çok etkiliyorsunuz? oral sekste bunu yaptım çok hoşuna gitti dediğiniz neler var? yani bir nevi önceki partneri çıldırtan hareketler sorusu gibi sdksk 

    1. bu tarz sorular çok sorulduğu ve cevaplandığı için söylenmeyini söylemek artık imkansız ama yine de aklıma gelenleri söyleyeyim. sürekli yatakta sevişmek bir süre sonra rutine biniyor ve sıkıcı geliyor. evin içinde sevişmeyi spontane hale getirmek ikimize de daha tahrik edici geliyor. örneğin o çalışma masasında çalışırken gidip kucağına oturmak, orada öpüşmek ve masananın üstünde sevişmek. ya da ben duştayken yanıma girmesi ve duşta sevişmek gibi gibi. dışarda bir mekanda otururken kulağına onu heyecanlandıracak bir şey söyleyebilirsiniz. bu tam ön sevişme sayılmaz ama yine tahrik edici oluyor ve sevişmeyi ateşlendiriyor. mesela "içimde son aldığım jartiyer var", "sevdiğin parfümümü sıktım" vb. şeyler. eve gidip sevişmek için dakika saydırabiliyor böyle minik cümleler. ve bu cümleleri söylerken iç bacağına, boynuna minik minik dokunabilirsiniz.

    23 kasım 2019 16:05

    2. sevişmeyi başlatacak bir takım cilveler yapılmasını erkekler seviyor. mesela boynunu öpüyorum ben. ya da bacaklarımı kucağına doğru uzatıyorum ve penisine değmesini sağlıyorum. kucağına oturuyorum üşüdüm ısıt beni diyorum.

    iç çamaşırı seçimi kesinlikle çok önemli. çok klasik olacak ama jartiyere ölüp bitiyor benim erkek arkadaşım mesela.

    onun dışında ön sevişme kısmında uzun uzun öpüşüyoruz biz. o sırada yavaşça kıyafetlerini çıkartıyorum. kendi kıyafetlerime dokunmuyorum ki o çıkartsın. penisini pantolonun üstünden okşuyorum. hemen çıkart oral yapayım diye olaya girmiyorum. yavaş hareket edince daha çok heyecanlanıyor. oral yaparken onu oturtuyorum ben yere çömeliyorum önüne. yüzünü de görebiliyorum böylelikle. penisin uç bölgesi ve en alt bölgesi (g noktası denir araştırabilirsin bilmiyorsan) çok zevk veren kısımlar. o kısımlara odaklanıyorum. öpüşürken hafif hafif dudaklarını ısırıyorum. bunlar zaten bilindik şeyler.

    başka aklıma gelirse yazarım.

    23 kasım 2019 16:05

    3. Efsanesiniz Kızlar ya,böyle böyle öğrenecez ahahshhshd 

    23 kasım 2019 16:07


    4. Off ateşim çıktı yine :d

    23 kasım 2019 16:11

    5. ikimiz de aynı şeyleri yazmışız ilk anonimle. erkekler dümdüz varlıklar çünkü. adil yıldırım'ı izle youtube'da süslü. orda da bazı taktikler var erkeklerle ilgili.

    23 kasım 2019 16:12

    6. Adil yıldırım cinsellikle ilgili bilgi veriyor muydu ya bilmiyordum süslü bakarım şimdi teşekkürler,kızlar deneyimlerinden öğrenmek ayrı oluyor ondan çok soruluyor bu sorular herhalde

    23 kasım 2019 16:16

    7. Kızlar bi de oral yapmayı  öğrenebileceğim bir video falan var mıdır ya nerden izleyeyim

    23 kasım 2019 16:18


    8. Süslüden ogrenmisstim bunu. Oraldan önce sicak bisey icip, agzim sicakken yapiyorum ahahhshh.

    23 kasım 2019 16:25

    9. 19 kişi takip ediyormuş,bize bi yardım kızlar :O

    23 kasım 2019 17:07

    10. Anonim 1 ve 2 neler diyorsunuz şok içindeyim kfkflglşg

    23 kasım 2019 17:09