2 günde saç diplerim kokuyor ?

süslüler saçımı gün aşırı yıkıyorum ertesi günün akşamına saç diplerim ağırlaşıp kokuyor bu beni çok rahatsız ediyor çözümünü bilen var mı? bu arada saçım orta uzunlukta ve gür,uçları kuru dipleri orta yağlı.kullandığım şampuan head and shoulders diğer şampuanlar kepek yapıyor.

1. Süslü bence şampuandan oluyor olabilir. Ben head and shoulders kullanınca saçım yağlanırdı hemen. Saçını kurutan şampuanlar daha çok yağlandırır. Head and shoulders saçı biraz kurutuyor benim bildiğim.

1 haziran 2020 06:53

2. herkesin kokuyor suslu. ozellikle gurse. sadece herkes koktugunun farkina varmiyor.

1 haziran 2020 07:24

3. Sampuan tam saç derinizden temizlenmediği için olabilir hele de gür saçlıysanız. Saçınızı soğuk suyla yıkayın ve son durulama suyuna azıcık sirke katıp saç derinize masaj yapa yapa durulayın bu suyla.

1 haziran 2020 09:14

4. Süslüler denemediğim şampuan kalmadı.Ucu kurumasın diye kullandığım dibini yağlandırıyor,dibi kepek olmasın diye kullandığım kurutup çabuk yağlandırıyor.

Bide saçımın yana attığım kısmı gür dipleri hava almıyor,normalde kütten biraz uzun kullanırdım ama karantinada iyice uzadı uzun bir süre kuaföre gitmeyeceğim Bi saç için bu riski alamam.Tam bir derdini seveyimlik bir soru oldu.Çok sağolun cevaplarınız için vakit ayırdınız.

Bir de diplerini duşta karbonatlı suyla bekletip yıkasam nasıl olur ? Ya da limonlu su? Hergün yıkasam saçlar iyice süpürgeye dönecek, gün aşırı yıkamama rağmen gören pisim zannedecek,ince telli saçın da gür saçın da derdi ayrı ayrımış

1 haziran 2020 09:47

5. Saçınızı iyi kurutmuyor olabilir misiniz? Saçınızı 4 e bölün bir kısmı öne, sağ,sol ve arka olarak ..ya da başınızın yarısından bölün önce altları kurutun sonra kalan parçaları ayırarak halledin. Ek olarak faydası olur mu bilmem elseve mucizevi durulanmayan saç kreminin kokusu kalıcı oluyor bi nevi saç kokusunu bastırabilir

1 haziran 2020 10:15

6. Yediklerinizdendir. Bir hafta, o gün baharat, soğan, sarumsak, işlenmiş et ve tavuk (sısis, salam, pastırma, köfte, nugget...) tüketmeyin. Bol bol su için. Gözlemleyin bakalım.

Sonuçta saç yağı vücudün içinde üretiliyor. Dış müdahalenin çok etkisi olmaz gibi.

1 haziran 2020 10:31

7. Süslü yağdan dolayı koktuğuna emin misin? Ben bi ara duştan sonra uzun süre kafamda havluyla duruyordum ve sanırım diplerini şampuandan tam arındıramayıp, iyice kurutmadığım için de saçlarım nemli kalıp inanılmaz ağırlaşıyordu. Sonra annem saçın ıslak çamaşır gibi tuhaf kokuyor dediği zaman anladım. Şimdi duşta çok iyi duruluyorum, havluyla uzun süre durmuyorum ve özellikle diplerini çok iyi kuruluyorum.

1 haziran 2020 10:48