29 yaşındayım ve bir tane beyaz kaşım çıktı?

süslüler merhaba,29 yaşındayım,kumralım beyaz tenliyim.bugün kaşlarımı alırken bir tane beyaza denk geldim ilk başta sarı sandım çünkü sarı kaşlarım da var ama yok bu bildiğiniz beyaz bi morelim bozuldu kötü oldum.saçlarım da bile hiç beyaz yok.nedir bu bilen var mı? :(

1. Beyazlama için çok erken değil mi? Ailemde erken beyazlama yok :(

12 haziran 2018 21:27

2. 21 yasındayım ve arkadaşlarımın hemen hemen hepsinde 1-2 tel beyaz var. evet kaslar daha geç beyazlaşıyordu ve aşırı moral bozucu bir şey beyaz görmek. ailede de yoksa büyük ihtimalle strestendir, bu da bizim zamanımızda herkeste var o yüzden daha da düşünüp canını sıkma süslüşüm.

12 haziran 2018 21:34

3. 18 yaşındayken kaşımda beyaz çıktı, ölmedim

12 haziran 2018 21:45

4. Yoo erken değil.

12 haziran 2018 21:46

5. 21 yaşındayım ve benim de simsiyah kaşlarimin arasında bir adet beyaz çıkıyor :(

12 haziran 2018 22:01

6. 15-16 yaşlarımdan beri ara ara çıkıyor, tam kaşımda değil de kaşımın alt tarafında. Bence kaşınız beyazlamıyordur

12 haziran 2018 22:01

7. Ay süslüler süpersiniz içimi rahatlattınız.Yalnız değilmişim,ay valla aldım ben o kaşı tam ortada çıkmış bide.Seviyorum sizi.

12 haziran 2018 22:11

8. Lütfen 'morel' demeyin lütfen :(

13 haziran 2018 00:24

9. 14. Anonim haklısın önceden  farkettim,sorularda düzeltme olmadığı için değiştiremiyorum,otomatik klavye kullandığım için arada hatalar oluyor.

13 haziran 2018 00:39

10. Ben de 27 yaşındayım ve geçenlerde aynı tecrübeyi yaşadım. Saçımda beyaz yok henüz o yüzden kaşta olmasını çok sorun etmedim. Siz de etmeyin bence :d

13 haziran 2018 12:43