3. gününde botoks hala etkisini göstermedi?

kızlar 5 ağustos cumartesi günü bağdat caddesinde bir kliniğe baby botoks yaptırdım. ancak hala hiçbir değişiklik yok suratımda. tamam doğal olsun istedim ama yani 0 değişiklik kaşlarımı gayet eskisi gibi çatıyorum kaldırıyorum gülünce de kırışıklıklarım oluyor 0 etki resmen. klinik normal en az 15 güne ihtiyacınız var dedi ama 3. günde 0 değişiklik olması normal mi? internette 2-7 gün arası etkisi ortaya çıkar yazıyor ama 3. günümdeyim 0 değişiklik. doktor yaptı botoksu etkisi için daha ne kadar bekleyeceğin :(

1. Ee normal zaten benim 10. Günde başlıyor etkisi.

8 ağustos 2023 15:12

2. 15 güne kadar yolu var ama aşırı sıcak ortamlara dikkat, botox etkisi baya düşebilir.

8 ağustos 2023 15:58

3. Bayağı iyi bir yere yaptırdım aslında doktorum da çok tatlıydı ama hiç bir şey değişmemesi de huylandırdı beni inşallah en kısa sürede oturur :(

8 ağustos 2023 16:29

4. 3 gün çok erken, benim birinci haftada tutunmaya başlıyor.

8 ağustos 2023 19:19

5. 5. Gunden sonra belli olmaya basladi benim. Gayet normal hareket ettirebildim o gune kadar. Asil 2 haftaymis tam etkiye ulasmasi.

3. Ayindayim ilk defa yaptirdim ve assssiri memnunum ya.

8 ağustos 2023 23:42

6. Ayy darısı benim başıma ya bekleyelim bakalım. Ben de ilk kez yaptırdım valla heyecanlıyım :)

8 ağustos 2023 23:48

7. Süslüler bu soruyu tekrar hortlatıyorum. Bugün botoks yaptıralı tam 1 hafta 1 gün oldu. 5.günden itibaren etkilerini görmeye başladım kaşlarımj çok minimal kaldırabiliyorum ama hala göz kenarlarını ve kaş ortamı kırıştırabiliyorum rahatça bir de bir kaşımı biraz daha fazla kaldırabiliyorj . Bu normal mi? Böyle kalmam di mi?

13 ağustos 2023 23:51