3 haftalık flörtümün doğum günü?

süslüler 3 haftadır flört ettiğim artık sevgililiğe doğru adımlar attığım beyin pazartesi günü doğum günü. sizce hediye almalı mıyım? pazartesi buluşacağız dedik ama hediye konusunda kararsız kaldım. sizce hediye almalıysam ne alabilirim? aklıma küçük bir pasta alıp mum filan koyup kutlama fikri geldi fakat hep dışarıda görüşüyoruz, arabayla doğa yürüyüşlerine filan gidiyoruz. araba içerisinde kutlamak saçma mı olur?

1. mesela ne alabilirim süslüm? Malum cumartesi pazar sokağa çıkma yasağı var bugün hediye olayını halletmem lazım.

15 ocak 2021 08:21

2. 20 gündür tanıdığın flörte ne hediyesi be doğum günün kutlu olsun de geç.

15 ocak 2021 08:37

3. pasta değil, küçük kişisel olmayan bir hediye alın bence. mesela iyi marka bir çikolata kutusu ya da içki içiyorsa minik bir viski falan. hani marketten alınabilecek ama yine de görece pahalı bir şey tabi, gofret götürün demiyorum ahahaha. yok saymanız hoş olmaz çünkü ama gidip özene bezene bir şeyler beğenecek kadar da ilişkiniz yok.

15 ocak 2021 08:47

4. ben olsam gidilen yerde pasta ismarlardim ve ustune mum koydururdum en fazla. hediyeye gerek yok bence.

15 ocak 2021 09:01

5. almaa süslü alma hediye veren bir saf olarak derim ki geçmişe dönsem sakız bile vermem kimseye

15 ocak 2021 09:42

6. ben olsam sevdiği şeylere göre ufak bir şey alırdım şahsen. kitap, kitap ayracı, bardak altlığı, kupa, anahtarlık gibi. sadece çok düşünmezdim ve pahalı bir şey almazdım. bana alınmasa o flörtün sevgili aşamasına geçme hakkı olmazdı mesela.

arkadaşlar kimlerle tanıştınız, kimlerle arkadaş oldunuz da bu kadar kırdılar sizi ya?

15 ocak 2021 10:08

7. sakın alma süslü sakın. sadece kutlaman yeterli.

15 ocak 2021 10:13

8. bence buluşacaksanız bi mum üfletirsiniz ben beklerim acıkcası ufak bi kekin üstüne bile olur. pasta şart değil ama tartolet olur ekler olur mum alın dilek tutup üflemesini isteyin. hediye bence de abartı olabilir

15 ocak 2021 10:41

9. ben olsam şarap ve güzel bi çikolata götürürdüm. (gizlinot: şarabı kurdele ile sarabilirsin ve plastik kadeh veya iki bardak koyarsın)beraber yer içerdik.

15 ocak 2021 10:55

10. Süslülerim ikimizde çok alkol tüketmiyoruz, yani alkol alsam ne zaman içeceğimiz bile belli değil. İkimizde ailelerle yaşıyoruz bu nedenle baş başa kalınca içeriz yada romantik bir akşamda içeriz filanda olmaz. Çikolata mantıklı gelmişti ama sonradan oda içime sinmedi. Yakında sevgililer günü var o zamana ilişkimizin ismi olur diye düşünüp hediyenin boyutunuda büyük tutmak istemiyorum. Açıkçası ne sever, ne sevmez eminde değilim.  arabalarla arası iyi bi tek onu biliyorum. Bir mekana filan gidiyor olsak orada mum üfletip geçerdim, her yer kapalı olunca buda yalan... aklıma sadece yakındaki fırından küçük pasta, ekler vs alıp mum üfletmek geliyor. Ki benim doğum günüm olsa düşünülmüş hemde abartılmamış olduğu için bu fikri severdim diye düşünüyorum.

15 ocak 2021 11:02