30 yaşına gelmiş ve cinsel anlamda bir şey yaşamamış erkek var midir?

ben 28 yaşındayım ve daha önce kimseyle cinsel münasebete girmedim. zaten yıllardır sevgilim de olmadı. olsa bile cinsel ilişkiyi evliliğe saklardım. ama şimdi bunu yapmak gereksizmis gibi geliyor çünkü ben kimseyle böyle bir şey yaşamamışken ve kendimi evliliğe saklarken karşıma çıkacak erkek de benim gibi olacak mi? hiç sanmıyorum. bir erkek 30 yaşına kadar illaki yaşar bir şeyler. böyle düşününce de o erkeğin beni hak etmeyeceğini düşünüyorum ve bu gidişle de evlenemeyeceğim galiba. zaten karşıma ciddi düşünebileceğim bir erkek de çıkmıyor. en verimli yaşlarım böyle böyle geçip gidecek ve 35 yaşından sonra da kimse bana o gözle bakmayacakmış gibi geliyor. bi tarafim aman yaşa gitsin diyor ama bir tarafim da bu kadar beklemişsin gerek yok biraz daha bekle diyor. ama sorun şu ki ne kadar bekleyecegimi bilmiyorum.ya karşıma hiç kimse çıkmayacaksa ve boşu boşuna bekliyorsam?

1. bugün herkes evliliğe takmış. nasıl hissediyorsanız öyle yapın.

ne bu başlık açıp tartışma yaratma hevesi? kısaca trol kokuyorsun buram buram.

5 nisan 2020 19:23

2. 28ine kadar beklediysen en verimli yılların zaten geçmiş sayılır süslü. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. İstersen yaşa istersen bekle. Şimdi yaşamaya kalksan karşındaki kişi muhtemelen senin bekaretinin sorumluluğunu almak istemeyecek. Bu yüzden evleneceğin kişi olmasa bile en azından ilişki içinde yaşamanı öneririm.

5 nisan 2020 19:27

3. 18 yaşındaki kız 28 yaşındakine evlilik konusunda akıl veriyor soru-cevap özeti

5 nisan 2020 19:30

4. aynı yasta ve aynı durumdayız anonim 2 en verimli yaşlarını niye geçirmiş saçmalığa bak.40 yasında millet hamile kalıyor.28 yasındaki yaşlı mı oluyor.

5 nisan 2020 19:33

5. oluyor ama sen onları begenir misin bilmem genelde kırsal kesimden okumamış vs oluyorlar.tipleri de pek iyi olmuyor.zaten aksi durumda olan biri baya bagnaz biri olur .

5 nisan 2020 19:38

6. Anonim 4 28 yaşa yaşlı demedim zaten. Bence yaşlı da değil. Fakat cinselliğe başlamak için de geç bir yaş olduğu ortada. Normal akışında ve zamanında yaşandığında çıkıyor bazı şeylerin tadı. Bu saatten sonra sevişemezsiniz demedim, en verimli zamanlar geçmiş dedim. Bunun 40 yaşında hamile kalmakla ne alakası var? Süslü biyolojik verimden bahsetmemiş ki.

5 nisan 2020 19:45

7. İlla yaşar diye bir şey yok. Hiç sevgilisi olmamış erkekler o kadar çok ki çevremde. Sevgililikten bağımsız seks yapmamış erkek kaynıyor her yer. Cinsellik Yaşamayı tercih etmeyen erkekler var. biriyle seks yapmak için çabalamıyor, biri ilgilenirse olabilir olmazsa olmaz diye düşünüyorlar. Bunun dışında isteyip yaşayamayan bir sürü erkek var her yerde, Mastürbasyon ve porno bağımlısı olan. İçleri gidiyor ama kimseyle iletişim kuramıyorlar ya da kimse yüzlerine bakmıyor. Biriyle kimseyle bir şey yaşamamış diye birlikte olursunuz ve böyle porno bağımlısı bir erkek çıkar. Bir sürü kişiyle seks yapmış diye tiksinirsiniz ama çok centilmen deli gibi seven bir erkek çıkar. Böyle konular için asla genelleme yapılamaz diye düşünüyorum. Bir erkeğin Cinsellik yaşayıp yaşamamış olmasına değil bütün olarak karakterine bakın. Bu konularda "hak etmiyor, ediyor" muhabbeti biraz saçma geliyor bana. Siz de istediğinizi yapın. Çok istekli değilseniz, aklınıza takılan ufacık bir şey varsa kendinizi bunu yaşamaya zorlamayın. Çok tecrübeli biriyle de evlenseniz Bakire olmak o kadar da korkunç bir şey değil. Bu düşünceyle içinize çok sinmeyen biriyle bir anlamı yok. Eğer hiçbir soru işaretiniz yoksa ve gerçekten güvendiğiniz birini bulmuşsanız seks yapmanızda hiçbir sakınca yok zaten. Düşünmeyin bile. şöyle bir şey de var, ilişkisi olan erkeklerin ve kadınların büyük bir kısmı cinsellik yaşıyor. Hayatınıza girecek kişi bu gruptan olursa Bunu olgunlukla karşılayabilmek önemli.

5 nisan 2020 19:47

8. @anonim 6 varlar evet ama sayıları az. Ben de kendim gibi birini istiyorum ama ya hoşlanmıyorum ya da aklı başında insanlar olmuyor.

5 nisan 2020 19:52

9. Ben yirmilerin ortasında bildiriyorum :)

5 nisan 2020 19:53

10. Anonim 2 sen nerede yaşıyorsun? Bekaret sorumluluğu almak ne demek? Hangi yaşlar verimli oluyor senin için? 32 yaşında evli biri olarak söylüyorum, Geçmişimde eşim de dahil bekaret takıntılı bir erkek hiç olmadı. Nasıl olursanız öyle insanları çekersiniz bunu unutmayın. Çok garipsiniz gerçekten.

5 nisan 2020 19:53