75b bedene 75c bariz büyük mü olur?

istediğim sütyen indirime girmiş ama tek bir beden kalmış, cuplar arasındaki farkı açıkçası kestiremiyorum o sebeple soruyorum. şimdiden teşekkür ederim

1. Modeline bağlı süslü, eğer dolgusuz ince sütyenlerdense büyük olur, ince dolgulu ama sert yapılıysa yine hoş durmaz. Sütyenler genellikle tam boyutundayken iyi oluyor zaten. Benim memelerim de kilo alınca 75b'den 75c'ye çıktı, masraf yapmayacağım derken eziyet etmişim kendime eski sütyenlerimle

11 ağustos 2023 00:24

2. Ayni bedendeyiz ayni boku yedim ve aldim buyuk geldi ici bos kaliyo suslu kenarda duruyo kullanamadim.penti lotus

11 ağustos 2023 00:53

3. gelsin deniyim de diyemedim, satıcıya kaç para kargo masrafı iade olursa. çok teşekkür ederim yorumun için. dolgusuz balkonet idi, büyük olur almamaya karar verdim :(

11 ağustos 2023 00:54

4. a2 kendi bedenimi bekleyeceğim artık. sütyen için indirim kovalıyoruz ya ne diyim

11 ağustos 2023 00:57

5. ben 75b alıyorum normalde ama bir kere yanlışlıkla 75c almışım. eve gelip etiket metiket sökünce fark ettim. değiştiremedim de o yüzden. büyük görünmüyor bende pek. aşırı bi fark göremedim yani ben.

11 ağustos 2023 10:46

6. yanlardan taşar süslü, koltuk altına doğru büyük gelir ve rahatsız eder.

11 ağustos 2023 11:36