85c giyen birinin göğüsleri büyük mü normal ideali mi bu?

1. 85 olmasından bağımsız, c cup ortalamanın bir tık üstünde yani büyük sayılıe

18 nisan 2022 22:18

2. 85 cm meme altından göğüs çevresi genişliğidir.

C cup ise meme büyüklüğünüzü A, B, C, D, E, F şeklinde sıralandığında büyüklük ölçütünüzü verir.

büyük meme örneği vereyim. 70-75 cm hayli dar bedene sahip bir kadında C basbayağı büyük bir memedir. 70 D iyice gösterişli bir meme büyüklüğüdür. 85 cm ise zaten 38-40 beden bir kadına aittir. o kadında da C cup meme olması normaldir; çünkü meme dokusunun büyük bir kısmı yağdan oluşur. ne büyük ne küçük, vücudu ile uyumlu bir meme büyüklüğü bu.

18 nisan 2022 22:23

3. Zullall'a katılıyorum ortalama büyüklükte memeler ile 36 38 bedende 80 b kullanırken kilo alınca 85 c oldum 40 42 bedende.

18 nisan 2022 22:27

4. C cup da büyük değilse ne büyük artık tabi büyük tabi kişinin cüssesine göre değişkenlik gösterebilir

18 nisan 2022 22:31

5. Benim göğüs kafesim geniş bu yüzden c çok rahat oluyor. Evet 38-40 arası biriyim bu ara kilo verdim sütyen de bol olmaya başladı biraz. Kilo verince göğüsler de gider derlerdi biraz anlıyorum aşırı vermedim tabi 3_4 kilo daha giderse erir demekki

18 nisan 2022 22:33

6. 85 sırt ölçüsüdür evet ama cupı da etkiler. 80c ile 85c nin meme hacmi aynı değildir. Sonuç olarak 85c ortalamanın üzerinde yani büyüktür.

18 nisan 2022 22:34

7. c cup büyük ya. ortalama üstü.

19 nisan 2022 11:22