açık renk kaş hakkında ne düşünüyorsunuz, genç gösteriyor mu?

turunculaşmamış, kötü görünmeyen saç renginden açık tonda kaştan bahsediyorum.

1. Saç renginden 1 ton koyu olmalı her zaman. Yoksa yüzü çok soluk gösteriyor. Ama saçla uyumsuz olunca da çok kötü bir görünüm oluyor. Uyumlu rengi yakalamak lazım. Genç görünmekle de bir alakası olduğunu sanmıyorum.

6 aralık 2020 19:10

2. açık renk kas kullandim bir donem. ifadeyi  yumusatiyor denebilir. herkeste farklilik gosterir tabi benim kalin, kahverengi kaslarim var. 1-1,5 aya geciyor, denemekten zarar gelmez diye dusunuyorum.

6 aralık 2020 19:10

3. Ben koyu kaştan çok hoşlanmıyorum. Çisem çakır'ın da açık galiba bence hoş duruyor.

6 aralık 2020 19:13

6. Koleston  8.1 saç boyasıyla açıyorum süslü

6 aralık 2020 19:45

7. Aa ben de :)

6 aralık 2020 19:56

8. anlatır mısınız süslüler nasıl açtığınızı birde örnek fotoğraf varsa yüzünüzü kırpıp sadece kaşınızı atarsanız çok mutlu olurum

6 aralık 2020 20:00

9. Süslü 8.1 boyayı 15-20 dk tutuyorum rengini kırıyor. Fotoğraf becerebilirsem yaparım before after

6 aralık 2020 20:07

10. "kaş rengi saç renginden 1 ton koyu olmalı" doğru ama eksik bir genelleme. benim saçlarım şuan siyah boya. simsiyah yani. kaşlarım ne renk olmalı şimdi bu durumda?? kaşlarımı hiç bir zaman boyamadım. kendi saç rengim küllü kestanedir. kaşlarım da haliyle bu renk. yani saçımın şuanki renginden daha açık renk ve gayet doğal görünüyor. kaşlarımın siyah renk olduğunu iddia eden bile var ama kaşlarım kesinlikle siyah değil zaten ikisi de siyah olsaydı aşırı olurdu. fotoğraflarımı siyah beyaz yapmak istediğimde kaşlarımın siyah olmadığı net bir şekilde anlaşılıyor. (link: https://hizliresim.com/0TO4y9 normal) (link: https://hizliresim.com/JBajdM siyah beyaz) eğer saçlarınız boyaysa kendi renginiz değilse hiç bir zaman kaşlarınızı aynı renge boyamamalısınız. saçlarınızı koyu renge boyadıysanız kaşlarınız biraz daha açık renk olmalı. eğer çok açık renge boyuyorsanız bu defa kaşlarınızı bi tık daha koyu boyamalısınız aynı renk olurlarsa boya olduğu belli olur komik olur.

6 aralık 2020 20:32