açıkhavada gündüz düğünü hakkında ne düşünüyorsunuz süslülerim ?

hiç sevmezdim fakat akşam düğünü arasında çok fiyat farkı var ve bütün ünlüler de gündüz yapıyor. bir bildikleri mi var acaba :)

1. Yemekli düşünüyoruz süslü kulağa hoş geliyor mu sizce

1 temmuz 2021 00:45

2. hiç avam değil bence süslü, gayet tatlı ve soft bir ortam canlandı gözümde. ben de aksine gece düğünlerini sevmem. vakitlice evlenir, evlere dağılırsınız işte.(gizlinot: emekli mode on)

1 temmuz 2021 01:03

3. 40 derece izmir sıcağında ve neminde, düğün saçı, elbisesi ve makyajıyla gündüz düğününe katılmak ister miyim? Korunaklı olmadığı sürece hayır :( mezuniyetim gündüz olmuştu ve kavrulmuştuk herkesin başına güneş geçmişti. Güneşe katlanamıyorum

1 temmuz 2021 01:59

4. Gündüz düğününü hiç sevmiyorum çünkü o gun sadece düğüne gidiyor. Aksam oldugunda, aksama kadar islerimi ayarliyorum aksam da düğüne gidiyorum

1 temmuz 2021 09:30

5. temmuz ve ağustos için konuşuyorum, çok sıcak olur. eylül bir nebze kurtarır, ekimde de yağmur riski var.

1 temmuz 2021 09:40

6. Ünlüler gündüz düğünü yapmıyor, kokteyl şeklinde hava kararmadan başlatıyor, fotoğraf çekimi yani basını da hava kararmadan kabul ediyor, düğün sonra geceye kadar sürüyor. Ben kendi adıma gündüz düğünlerini hiç sevmiyorum

1 temmuz 2021 11:30

7. Evet ünlüler 5-6 gibi yapıp akşam da karanlık olunca pasta kesiyorlarmış sonra da gece boyu dansa devam. Yani bizimkisi gibi 1-7 arası değil :)) süslülerim yaparsak ekim gibi yapıcaz çok sıcak olacağını düşünmüyorum

1 temmuz 2021 11:31

8. Bana hep Mevlütlü düğünleri hatırlatıyor.

1 temmuz 2021 20:18

9. Fikrim değişti akşam olucak süslüler. Teşekkür ederim :)

1 temmuz 2021 20:27