aşkı memnu ya sardım sizce beren saat nasıl kokuyor?

kızlar bu aralar işsizlikten aşkı memnu izliyorum. izledikçe beren saat'e hayranlığım artıyor. o kadar bakımlı görünüyor ki sanki saçları her an şampuan kokuyor. bir kez beren'i bir alışveriş merkezinde görmüştüm. tabii ki bihter gibi görünmüyordu. tayt ve ince bir mont vardı üstünde. ama o kadar fresh ve temiz görünüyordu ki. uzun uzun arkasından bile bakmıştım. sizce gerçek hayatında nasıl kokuyor? hangi parfümü kullanıyor? ona hangi parfümü yakıştırırsınız?

1. Burada bir süslü bahsetmişti hatta parfümünü sormuş. Ysl cinema olduğunu söylemiş. Ondan sonra bu parfüme merak salıp satın almıştım ben de hatta :d

7 aralık 2021 11:41

2. dizide dolce gabbana the one kullanıyor, behlül odasına girip kokluyor. gucci flora da var masasında. givenchy ona behlülün hediyesi

7 aralık 2021 11:43

3. Onun kokusunu en iyi Behlül bilir. O yaşıyor ona sorabilirsiniz :)))

7 aralık 2021 11:58

4. Bihter değil arkadaşlar beren saat diyor. Beren saatin parfümü ne sizce demiş

7 aralık 2021 13:57

5. Ben de a1e cevap verdim zaten

7 aralık 2021 21:37

6. Beren saat i jo malone dan çıkarken görmüştüm iki paket ile. Seasalt olabilir, wild bluebell olabilir diye düşünmüştüm ama honeysuckle davana demişti o avm de çalışan arkadaşım. Oradan cikarken görmesem de jo malone derdim yine de

7 aralık 2021 21:51

7. Dizide givenchy absoltely irresistible kullaniyordu behlulun hediye ettigi :p

7 aralık 2021 22:36

8. hangi parfüm bilmem ama net sigarayla karışık parfümdür