aşk acısı değil eski en yakın arkadaş acısı çekiyorum?

süslüler geçende sormuştum ve aramayın demiştiniz size hak verdim ve aramadım yine aramayı da düşünmüyorum tabii ki. ama boş zamanımda aklıma geliyor sürekli kalbim acıyor ne zaman unuturum, sizin de sizi satan sonra geri dönen arkadaşlarınız oldu mu olduysa kabul ettiniz mi? eşek değilim bir kere kabul ettim bir daha kabul etmemem lazım ,bu arada bu kızda hep 3. yıldan sonra bozuyor (gizlinot: önceden de 3 yıl gayet güzel giderken satınca 2 yıl küs kaldık hiçbir iletişim numaramız yoktu bulması imkansızdı kendisi buldu beni şimdi yine 3 sene arkadaş olduk yine aynı olay)anlamadım fazla mi sevgi veriyorum napıyorum fazla şımartıyorum sevdiğim insanları gotleri kalkıyor diğerlerinden aynı değeri göremeyince geri dönüyorlar. ergen falan demeyin totalde 6 yıllık arkadaşlık desek ki bu 6 yıl boyunca birbirimizin en yakın arkadaşıyız (gizlinot: kendisi de diyordu en yakın arkadaşımsın diye)kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.doner mi dönerse ne yapmalıyım bilmiyorum. ve ne zaman bu başka insanlar özellikle değmeyecek insanlar için satılma acınız geçti (gizlinot: değse belki bu kadar üzülmem ama onu zamanında dışlayan insanlara da gitmesi koyuyor arkadaş) şuan en yakın arkadaşım o değil tabii ki ama yine de olay çok yeni ne yapmalıyım bilmiyorum.

1. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/en-yak%C4%B1n-arkada%C5%9Fla-aran%C4%B1n-bozulmas%C4%B1?p=2 Eski sorum süslüler)

Gerçekten güven çok önemliymiş o güveni vermeyen ortam bulunca sizi unutan dağılınca geri dönmek isteyen kişilerle arkadaşlık kurmayın arkadaşlar ,benim başım iki kere yandı sizinki yanmasın

26 ekim 2021 06:55

2. Süslü ya çok yalnızsın ya da biseksüelsin farkında değilsin. Bu yaz 11 yıllık arkadaşımı çıkardım hayatımdan hiç de üzülmedim. Hatta çok hafifledim. Arkadaşlık, sevgililik kan bapıyla bulaşmadığından hastalık haline gelmez. Size mutluluk veren yeni arkadaşlar edinin.

26 ekim 2021 08:11

3. A2'ye katılıyorum. En yakın arkadaşın seni satarsa en fazla kızarsın, aman ne hali varsa görsün der çeker gidersin.

Ama burada sürekli en yakın arkadaşının arkasından ağlayan, acı çeken, yas tutan insanlar görüyorum. Bu sıradan arkadaşlıkla ilgİli değil gerçekten, fark etmeden biseksüel bir aşk yaşıyorsunuz bu insanlara karşı. Bu da ciddi anlamda ayrılık, aldatılma acısı oluyor.

26 ekim 2021 08:17

4. Süslüler erkeklerden hoşlandığıma eminim, böyle şeylere çok on yargılı bir insan değilim zaten olsa bilirdim . Sadece çocukluk arkadaşımdı arkadaşlığımız 13 yaşında başladı şuan 22 yaşındayız o yüzden üzülüyorum.Sanki hayatımın bir dönemi çöpe gitti onla birlikte çocukluğum da gitti hiç yaşanmamış gibi. 6 yıllık kız kardeşini kaybetmek gibi bir şey bu. Annemin de en güvendiği kişiydi şimdi kadın sorsa görüşmüyor musunuz diye ne derim bilmiyorum. O olursa her şeye izin veren bir insandı.

26 ekim 2021 08:33

5. Süslü şuankj en yakın arkadaşım üniversiteden gerçekten o kız olmasa baya çöker depresyona girerdim.Sordum onun da en yakın arkadaşı benmişim evet sevdiklerimi çok sahiplenip kıskanıyorum maalesef.Birbirimizi anlıyoruz ama işte kısacık boşlukta ki boşluğum da yok kalkıp temizlik yapmam lazım ama aklıma takıldı durgunlastım. Arayayım mi sizce gercekten çok küçük bir sorun vardır belki aramızda

26 ekim 2021 08:35

6. Süslüler ilk kez hayatımda yalnız başıma yaşıyorum bu nedenle olabilir mi sizce bu kadar takmam .

26 ekim 2021 08:38

7. büyümeyi mi denesen ya

26 ekim 2021 08:47

8. Anonim 5 süslüm kusura bakma ama bunu diyen insanlar bana bu hayata çok realist geliyor hiçbirimiz Rambo değiliz.Uzun yıllık arkadaşlık çok önemli bir kriter bir insanı tanımakta bence, demek ki uyumlu ve akıllı biri diyor insanlar, bunu kaybettiğime de üzülüyorum açıkçasi.Biraz bekleyip son kez aramam lazım sanırım en azından kavgayla bitsin bitecekse yoksa çok takacağım

26 ekim 2021 08:56

9. Ben 10 küsür yıllık en yakın arkadaşımı (kardeş gibiydik, ailelerimiz kendi ailemiz gibiydi vs) 12 yıl önce kaybettim. (Evlendi ve benimle görüşmeyi kesti. Aslında yakın arkadaş grubumuzdaki herkesle kesti.) yıllarca özlemekten ölecek gibi hissettiğim anlar oldu. Bir iki yıl önce ortak bir arkadaşımız ile karşılaşmış ve beni sormuş. Arkadaşım da biraz abartarak çok mutlu her şey harika gibi anlatmış. O noktadan sonra biraz içim soğudu açıkçası. Ara sıra instagramdan (gizli profili) fotoğrafına bakıyorum valla. bazen de mesaj yazacak gibi oluyorum ve vazgeçiyorum.

26 ekim 2021 09:30

10. Anonim 7 bence arkadaşım ezik ,kendini ezen insanlarla 3. teker olarak takılıyor bana anlatıyordu hiçbir istediğimi yapmıyorlar beni dinlemiyorlar bile diye o kadar konuşan kız yanlarında susuyormuş hep . Benim ise şuan beni düşünen gerçek arkadaşlarım var hangimiz daha eziğiz sence? Onlar okul bitince yine yüzüne bakmayacak ve bana gelecek sanırım bu sefer intikam da almak istiyorum ama bir yandan da seviyorum zor değer veriririm insanlara verince de birakmak istemem .

26 ekim 2021 09:57