1. İyi geceler kızlar, aslında olay çok basit 7 aydır abimin bir arkadaşı ile birlikteyim. Ben 25 abim 32 arkadaşı yani sevgilim 30 yaşında. Annem ilişkimizi biliyor, Abimin haberi yok zaten başka bir şehirde yaşıyor. Sevgilim ile son zamanlarda sürekli abime söyleme konusunda tartışma yaşıyoruz. ben korkuyorum ve bu yüzden erteliyorum. Sevgilim ise söylemek istiyor. Başkasından duyması daha kötü olur diye düşünüyor. Ayrıca artık aileler bilsin tanışsınlar kafasında. Annem ben karışmam nasıl söylersen söyle onu siz düşünecektiniz diyor. Babamın haberi yok ama öğrense de tepki vermez. Ama abimden çok çekiniyorum. Arkadaşını kötü bulduğu, kardeşine uygun görmediğinden değil. Sevgilime söyleyeceği eminim sen benim kardeşime nasıl o gözle bakarsın olacaktır. Benim başka bir sevgili olayımı bile gözünde çok büyütmüştü bunda tahmin bile edemiyorum. Dediğim gibi sevgilim söylemek istiyor ve sürekli tartışıyoruz. En son söylediği ben artık bu adama yalan söylemek kandırmak istemiyorum ya ortak bir karar veririz konuşurum anlatırım ya da bu iş biter hiç de olmamış gibi davranırım oldu. Annem yardım etmiyor, sevgilimin tavrı belli ben ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrılmak istemiyorum ama çok korkuyorum. Bir şekilde söylememiz gerekiyor artık. Sizce bunu söylemenin en uygun yolu nedir? Önce babamla konuşmak daha mı mantıklı olur? Yardımlarınıza ihtiyacım var
abime ilişkimi söyleme konusunda yardıma ihtiyacım var?
- cevaplar
10 kasım 2019 01:21