ablamla kavga? hangimiz haklı?

selam susluler, sinirliyim hizli yazacagim o yuzden hatalarim olursa affola. ablam 30 ben 20 yaşındayım bugun evde bayram temizligi var. ablam tam anlamiyla ev işi yapmaya bu sene başladı. dün tam 4 saat boyunca 1 kapı sildi abartmıyorum gercekten kendi agziyla da söyluyor. bende yavas yavas basladim ev isi yapmaya universitem bu sene bitti dunden beri ablam şunu yap bunu yap diyor ama insanca soylemiyor, yaptigim iş bitipde oturunca da niye oturuyosun diyor ve en onemlisi de yaptigim hicbir seyi begenmiyor yalandan yapiyormuşum. az once kapı sil dedi sildim kapıyı silmemi begenmedi banyo kapisiydi havlulari bile kaldirmadan silmissin dedi halbuki kaldirmistim ve bende sinirlenip soylendim. biraz evvelde ekmek kizartilip salata yapilacakti gelip kaba uslupla yat yat onlarida ben yaparim diye çıkıştı. bende aman ne büyük iş ekmek kizartmak diye söylendim ve çok büyük kavga ettik. tepki gostermekte haksiz miyim?

1. bende annem ile aynısıyim. annem hep çalışan bir insan oldu işleri ben yapıyorum her hafta bir gün evi sil supur vsvvs herşey bende ama gel gelelim ki yaptığım hiçbir iş gözükmüyor. Bilmiyorum belki ben de böyle bir durumun içinde olduğum için bana öyle geliyor ama bence haklısınız.

14 haziran 2018 20:08

2. Bizim evde de durumlar hep böyle. Kardeşimle de annemle de. ne yaparsan yap söylediklerinden vazgeçmiyorlar ve sinirlendiğinle kalıyorsun. en iyisi yapacağını yapıp kenara çekilmek. iyisini yapıp onun göstermesini isteyebilirsin. Ya da duymazdan gelip işini yapmaya devam edebilirsin. Başka bir seçenek varsa ben de takipteyim.

14 haziran 2018 20:13

3. (yazar: pervane) evet süslü gerçekten bende sakin cevaplar vermedim ama 30 yıldır ev işi yapıp bu konuda en iyisi gibi davranıp her yaptığıma burun kıvırıyor, bir de sen yat yat ben yapiyim sen de gel hazır sofraya otur diye duygu sömürüsü yapıyor. Bana burasi olmamış burayı sil diyecegine direk görmeden yapmadın etmedin demesi sinirime dokunuyor bende sakin kalamadım.

14 haziran 2018 20:16