acil bilen varsa lütfen , apple kimliği ıphone'mu bul ile konumumu görebilir mi?

merhaba süslüler. ıphone kullanıyorum ıphone'mu bul özelliğim açık. birisi icloud şifremi biliyor. konumumu görebilir mi ıphone bul uygulamasından görebilir mi kendi ıphone cihazından girince konumu görebiliyor mu?

1. Sizin apple id’niz ve sifrenizle giris yaparsa görebilir diye biliyorum ben.

6 haziran 2018 15:27

2. devrik cümleler kullanmışım affola, acil çünkü :/

6 haziran 2018 15:27

3. sadece konumumu görüyor, yoksa mesajları falan da görebiliyor mu?

6 haziran 2018 15:28

4. İclouddan giriş yaparsa konum rehber iclouda yüklediğiniz fotoğraflar mail keynote  vb şeyleri  görür mesajlar yok

6 haziran 2018 15:31

5. Yanlıs yönlendirmek istemiyorum umarım daha iyi bilen biri cıkar ama mesajları göremez diye biliyorum, iphone’umu bul’dan konumu görebilir anca. Ama iclouddaki fotoğraflarınızı falan da görebiliyordur mantıken, lakin dediğim gibi emin değilim.

6 haziran 2018 15:32

6. şimdi ıphone'mu bul uygulamasını kapattım. bu şekilde konumumu göremez dimi? icloudan çıkış yapmadım ama ayarlardan ıphone'mu bul uygulamasını kapattım. buna rağmen gözükür mü

6 haziran 2018 15:36

7. Evet kesinlikle görebilir

6 haziran 2018 15:36

8. iCloud'dan giriş yapmıyordur karşı tarafta ki salak o kadar anlamaz, ama ıphone'mu buldan bakıyordur herhalde. ıphone bul uygulamasını kapattım şimdi. görebilir mi hala endişelerim var

6 haziran 2018 15:37

9. son anonim ıphone'mu bul uygulamasını kapatmama rağmende mi görebilir?

6 haziran 2018 15:37

10. Sifrenizi degistirsenize direkt? Allahaskina vermeyin elaleme su sifrelerinizi ya. Lutfen

6 haziran 2018 15:46