adına feriha koydumda feriha'nın salak kuzeni gülsüm'ün sırf bakire diye koray'ın başına kalmasını aşamıyorum?

her izlediğimde yeniden sinirleniyorum süslüler, tabii böyle durumlar için koray'ın hesaplayıp uzak durması gerekirdi tam bir aptal ya.

1. söylemese kimsenin anlamayacağı bir şey çok dramatize edip korayı evliliğe zorladı yetmedi bir de çocuk yaptı üstüne. tam bir sinsi.

4 haziran 2024 14:44

2. bir yandan da üzücü ya. saf köyden gelmiş aynı bizim ergenligimiz gibi :d sonunda da kafayı yedi hic mutlu olamadı gitti

4 haziran 2024 15:09

3. Her seferinde koray`a çok üzülüyorum ben ya

4 haziran 2024 15:10

4. Kız tam şark köylüsü kurnazı, hiç sevmem köylüleri. Ama koray'ın da gerizekalılığı, bir tarafına hakim olsaymış karşısındaki medeni insan değil sonuçta sjsjs

4 haziran 2024 16:00

5. gülsüm mü saftı? adamın kapısına dayandı sevişsin de almak zorunda kalsın beni diye. koray olsam yurtdışına çıkar gezer tozardım bu sümüklüyle evlenmek yerine. gene efendi çocuktu hiç yoktan evlendi. ( evlenirken hamile değildi diye hatırlıyorum )

4 haziran 2024 16:22

6. Hele o yemek sahnesinin cringeliği sjdkdkkf ezogelin çorbalı misafir ağırlamaca

4 haziran 2024 18:00

7. Ekşi aşı yapıyordu misafirlere dkdkkd misafirler de burun kıvırıyordu halbuki ne güzel değişik yöresel yemek yapmış kız

4 haziran 2024 20:01

8. gülsüm tam da şey değil mi ya? bugünün kaynana sorusundaki yıkıntı süslü, aynısı.

4 haziran 2024 22:16

9. Kız intihara kalkıştı o yüzden evlendi bence