adidas stan smith kaliplari????

selam susluler birazdan internetten stan smith alacagim ama kac numara almaliyim bilemedim. converse ve nike'ta ayakkabi numaram 39. stan smithlerde 39 numara yok 39.5 var. kac numara oynuyor biliyor musunuz? 38.5 var bir de ama yarim numara kucuk degildir diye dusundum genelde kaliplar buyuk oluyor

1. Adidas'ın 39.5'u aslında 39 1/3 diye geçiyor amerikan sitesindeki numara tablosunda. 38.5'u da aslında 38 2/3. (link: https://www.adidas.com/us/help/size_charts/women-shoes Buradan bakabilirsiniz.)

Dolayısıyla 39.5 daha iyi bir tercih gibi geldi bana.

1 ağustos 2018 17:51

2. Ben de normalde 38 giyiyorum ama magazada olmayınca 38 bucuk aliyorum suslu inan pek bir fark yok. En azindan Nike icin yok, Adidasta da çok oynadigini sanmıyorum

1 ağustos 2018 17:52

3. Nike 38 giyiyorum stan smithde 38 büyük olmuştu 37.5 tam

1 ağustos 2018 17:54

4. Hepinize tesekkur ederim susluler 39.5 ve 38.5 siparis ettim her ihtimale karsi. Olmayani iade edecegim :)

1 ağustos 2018 18:14

5. 38,5 olur size.

1 ağustos 2018 18:26

6. 38 giyiyorum normalde. Stan Smith aldım mağazada ağıma büyük gibi geldi ne olacak dedim yarım numara küçük aldım. Almaz olaydım açtırdıysam da azıcık tırnağım uzasın hemen acıtıyor. Dikkatli olun yani.

1 ağustos 2018 20:16

7. Aa oyle mi benim de tirnak batmasi sorunum var maalesef uyardiginiz icin cok tesekkur ederim 6. Anonim dikkat edecegim :)

1 ağustos 2018 20:44

8. normalde 39 giyiyorum tam 39 olmadığı için 39.5 almıştım, sonra 38.5 aldım ikisini de rahat kullandım ama 38.5 daha iyi bence süslüm biraz kalıpları büyük

1 ağustos 2018 23:23

9. (yazar: Gingerpurr) ay cok kafam karisti herkesin farkli😅 Allahtan 2sini de siparis ettim de deneyip karar vericem suslum tesekkur ederim

1 ağustos 2018 23:33