adini feriha koydum emir sarrafoğlu?

kızlar ya izlerken aklıma düştü. çağatay ulusoy aurasi yüksek ve çekici biri gibi geliyor bana hazal kayayla dizi boyunca aralarında bir şeyler geçmiş olabilir mi sizce? ben olsam hiç karşı koyamazdim akdjsjfjsjf

1. Yok ya. sanki çok da iyi değilmiş araları

16 haziran 2022 18:37

2. A1 ve a2 peki sizede Çağatay Ulusoy çekici geliyor mu ben diziyi izlerken aşırı kapılıyorum konuşmalarına tipine falan çok hoş geliyor bana

16 haziran 2022 18:40

3. Cansuyu oynayan kiz adini hatirlayamiyorum bu mugeyle gulsenin programinda demisti ikisi asla anlasamaz ve sık sık kavga ederlerdi falan diye. Hatta izleyiciye hic yansitmadiklari icin ikisinin de profesyonelligi falan ovulmustu programda

16 haziran 2022 18:50

4. Ben o diziyi izlerken hiç beğenmezdim Çağatay'ı ya. Hazal Kaya mı daha çekici Çağatay mı dersen Çağatay ama hazalın etkilendiğini hiç sanmıyorum, onun tipi yaşça daha büyük insanlar. Ki dizi zamanı da kendini daha üstün görüyordu bence Hazal çoktan ünlüydü, Çağatayın modellikten gelmiş ve ilk oyunculuğunu yapıyordu.

16 haziran 2022 18:55

5. Çağatay ulusoy yakışıklı da olsa ekşi erkeği gibiydi süslü eski röportajlarını okusan anlarsın ben hazal kaya olsam ben de çekim hissetmezdim her şey tip değil

16 haziran 2022 18:55

6. A8 tüm dizi film her şeyini izledim adamın cidden hepsinde ayrı bir hoş ayrı bir çekici geliyor banada

16 haziran 2022 19:31

7. Hazal kaya çağatay ulusoydan röportajlarında hep çok severim kardeşim gibidir diye bahsediyor. Sevmediğini nereden çıkardınız?

17 haziran 2022 00:27

8. A9, kendisi söylemişti eskiden anlaşamadıklarını süslü. Kim hatırlamıyorum setten birisi de hazal için genç oyuncularla takılmazdı genelde set arkasındaki sözü geçen kişilerle ve kıdemli oyuncularla filan birlikteydi hep demişti. Bu arada başta anlaşamasalar da sonradan bi problemleri olmadığını eklemişti hazal. Hatta düğünlerine de gelmişti diye hatırlıyorum çağatay. O dizi benim çağatay'ı beğendiğim tek diziydi. Sonra hiçbir dizisinde yakışıklı bulamadım nedense.

17 haziran 2022 00:49

9. Çağatay Ulusoy'un en tipsiz halleri o zamanlar bence ya. hele o ilk bölümlerdeki dublajla beraber tam bir fiyasko. oyunculuk da olmayınca insanın gözüne daha çok batıyordu. şahsen benim en beğendiğim halı delibal filmindeki (link: https://pin.it/38KTxrz hali)

17 haziran 2022 09:07

10. Dizinin yapımcısı demişti o zaman hiç anlaşamıyorlardı şimdi çok yakınlar diye. Baya bilinen bir şey o zaman hiç anlaşamadıkları

17 haziran 2022 09:14