aile baskısından kurtulmak icin cözüm yollarınız var mı?
süslüler birkaç ay sonra 26 yaşına gireceğim.üniversiteden sonra yine aile baskısı ile tekrar babamların yanına döndüm.artık o kadar bıktım ki.cehennem gibi bir hayat yaşıyorum resmen.akşam 7 8 de evde olmazsam durmadan arıyor babam.detaylı nerede olduğumu ne yaptığımı söylemem gerekiyor.o da yetmiyor azıcık geç kalayım kıyametler kopuyor.işim gereği bile olsa rapor vermem lazım.bana da öyle bir empoze etmiş ki kendi fikrini,gizli bir şey yaparsam inanılmaz suçluluk duyuyorum.haftaya bir arkadaşımın şehirdışında düğünü var.ona gitmeyi düşünüyorum dedim bugün.aklı bende kalırmış,başıma bir şey gelirseymiş,beni çok merak edermiş bilmem ne.yani tüm hevesimi kaçırdı.onun yüzünden problemli bir insan olarak hayat sürmeye çalışıyorum.arkadaşlarımın hiçbirini sevmez,hepsinin bana zarar vereceğini söyler.erkek arkadaş falan mümkün değil zaten.uzun zamandır olmadı.çünkü biriyle konuşmaya bile başlasam buluşma problem olduğundan ilerlemiyor.ülkenin durumu malum.kendi evimi tutup geçindirecek kadar para kazanamıyorum henüz.ne olur bir akıl verin.yani boğuluyorum artık,ben de biraz geç kalacağım diyince yeterli olmasını istiyorum.