aile hekimi uyku ilacı yazabilir mi?

kızlar yazdırmayı düsünmüyorum ama baska ülkeden arkadasımla konusuyorduk o aile hekimlerinin yazdığını söyledi. ben de bu tür ilaclar için nörologa gidilmesi gerekir dedim cok garip geldi sasırdı. ben de süpheye düstüm bunun doğrusu nedir :d

1. yok hipokrat yazar aq. Basit uyku ilaçlarını tabi ki aile hekimi yazar ama ülkede basamak sağlık sistemini anlayan kimse olmadığı için gece uyuyamayınca üniversite hastanesinde profesör arıyosunuz

17 mayıs 2021 02:38

2. he aq hipokrat. ben fahrettin kocaya yazdırıcam bir dahaki sefere. internette nörolog yazıyordu, aile hekimi olarak arastırdım bisey cıkmadı buraya sorayım dedim insan gibi cevap vermek yerine anonimliğe saklanıp mal mal konusmak neden?

17 mayıs 2021 02:42

3. he tamam internette yazıyosa doğrudur ya yarın gidiyorum fahrettin kocaya

17 mayıs 2021 02:47

4. Süslü babama aile hekimi yazmıştı.uykusuzluk şikayeti vardı ve herhangi bir raporu vs de yoktu.yani yazılıyor.

17 mayıs 2021 04:14

5. Aile hekimi Bir arkadaşım var hemen hemen her alanda ilaç yazıyor bana doz, etken madde vs vs önemli. 5-6 çeşit akne ve sivilce kremi ilacı yazdı ama benim özellikle istediğimi yazdığı halde eczane vermedi uzman yazmalı bunu diye. Aile hekimlerini neden otçu çöpçü hacı teyze olarak görüyoruz?

17 mayıs 2021 06:16

6. a1 tam bir malsın kızı nasıl paylamış o kıt aklınca aile hekimi yazsa bile sigortanın ödemediği yığınla ilaç var çünkü halk arasında uyku ilacı diye bilinen hapların birçoğu sedatif etki yapan antidepresanlardır onları da aile hekiminin yazması için senin reçeteli olarak daha önce bu hapları kullanmış olman yani bunların uzman bir doktor tarafından sana reçete edilmiş olması gerekir. aile hekimliklerindeki doktorların çok büyük kısmı pratisyen hekim aile hekimliği uzmanı olan hekim sayısı çok çok az o yüzden böyle aq basamak falan deyip mal mal konuşma cahil.

17 mayıs 2021 11:19

7. a4 ve 5 süslüler tam da bu nedenle aile hekimi yazamayabilir diye düsünmüstüm. bide basamak sağlık sistemini anlamıyorsunuz demis ben aile hekiminin yazdığı eczanenin vermediği ilacı bi daha gidip uzmana yazdırmam gereken yerde basamak sisteminden değil mehter takımı sisteminden söz edebilirim ancak :dd

a3 süslüm tesekkür ederim sana da. hafif etken maddeli olarak yazabiliyorlar sanırım. arkadasım ambien yazdırdığını söylemisti onu yazsa da eczane vermez tahminimce.

18 mayıs 2021 01:14