ailece görüştüğünüz kişilerin oğluyla sevgili olur muydunuz? biraz uzun özür dilerim?

süslüler anne babamın 25 senelik arkadaşları var, bu insanların benden 2 yaş büyük oğlu var. iki aile de memur ve 6 sene aynı ilde görev yapmışlar ama farklı yerlere atandıktan sonra 19 senedir sadece yazları görüşüyorlar (iki ailenin de aynı yerde yazlığı var). yine de özellikle annelerimiz her ay görüntülü görüşür birbirlerinin her şeyini bilirler. öncesinde çok iyi anlaşıp gece yarılarına kadar oynar sohbet ederdik ama orta okuldan beri oğulları ile bir araya gelmiyordum sadece arada annelerimiz görüntülü görüşürken selamlaşıyorduk ( şu an yaşlar 24 26). yazlığa sülalece gitmemizden nefret ettiğim için çocukluğumdan beri gitmiyorum. kendisi bu yıl bizim yaşadığımız ile tayin oldu. bir kez ailemin evine geldi ve 5 kez de ikimiz baş başa buluştuk. başta arkadaşçaydı ama çok hoşlanmaya başladım onun da bana karşı tavırları değişti. en son buluşmamızda kafamda bin tane soru olmasına rağmen kendimi tutamadım artık tamamen flört ettik ama ben ikimizden hiç emin değilim. ben sevgililikte her şeyi dolu dolu yaşamak istiyorum ve uzun bir süre (hatta şu an hiç) evlilik düşünmüyorum. çocuk hiiç takmasa da annesi ona evlilik baskısı yapmaya başlamış bu ilk endişem. ikincisi ve en önemlisi o anın gidişatına göre öpüşmek de isteyebilirim daha fazlasını da. ben böyle dolu dolu ilişki istiyorum. nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama annesini babasını tanıyor olmam ve ailemin en yakın arkadaşları olması gerçeği bu yüzden beni çok kasıyor. bu çocuk annesiyle hiçbir şeyini paylaşmadığı için annesi oğlunun haberi olmadan her şeyi kurcalıyor bu yüzden birçok kez kavga ettiler ailelerinde kriz yaşandı bunların hepsini anneme anlattığı için biliyorum. geçmişte ciddi tek ilişkisi olmuş her detayını annesi yüzünden biliyorum jdjdkd bu sebeple artık birlikte yaşamamalarına rağmen mesaj atarken bile ya bir gün annesi görürse diye çekiniyorum. bu çocuğun karakteri çok düzgün ve enerjimiz aşırı uyumlu. ikimizin de ilişkiden beklentileri ortak ama "birlikte olsak nasıl olur?" konusunu konuşurken o da benim annemi babamı tanıdığı için tuhaf bir şekilde sorumluluk ve sınır çizmek zorunda hissettiğini bu yüzden tam kendisi gibi davranamadığını söyledi. ben de aynı. ailelerden saklayalım dedik tabii ki ve eğer sevgililik olursa gittiği yere kadar deneyeceğiz ama bu nereye kadar devam eder bir gün mutlaka öğrenilecek sonuçta ben ailemle yaşıyorum. ikimiz de iyi vakit geçirmek ve sadece yakın geleceği düşünmek isterken ailemizin arasındaki samimiyete zarar gelebilir ya da aramızdaki şeye ciddi gözüyle bakabilirler. annesinin birkaç yanlış hareketi var tabii ki ama babası da annesi de çok saygı duyduğum insanlar. biz ayrılırsak ve bu onlara yansırsa utanç hissederim. ilişkimizin detaylarını öğrenirlerse de utanç hissederim. bu ilişkide kendim olabilir miyim? umarım derdimi anlatabilmişimdir. sizce vazgeçmeli miyim? şu anlık aşktan gözüm kör olmuş değil ama ileride mantıklı düşünemeyebilirim. bu yüzden çabuk karar vermeliyim.

1. Paragraflara ayırmıştım ama olmamış tekrar özür diliyorum ve umarım cevap gelir ☺

11 ekim 2022 01:48

2. Ss ben cocugun annesine asiri sinir oldum ve uzgunum ama bu tarz bi insansa sanada dunyayi dar eder o kadin. Koskoca 26 yasinda resit bir birey ister paylasir ister paylasmaz annesine ne yani? Her seyi karistirmak ne ya? Bence sorun annesi olur bu iliskide belli ki pipili bi birey dunyaya getirdigi icin fazla gururlu

11 ekim 2022 02:03

3. Okumadan sadece soruyu yanıtlıyorum yol yakınken kaç.

Ben senelerce beraber olduğum yetmiyormuş gibi benimle beraberken bana nöbete gidiyorum yazarken adamın nişanı olmuştu. Ailelerden kimse bilmediği için birde düğününe gitmek durumunda kaldım. Evlerden Irak

11 ekim 2022 02:10

4. bu durumu kullanın bence... her ikiniz de ailelerinize söyleyin. sizin anlattığınız gibi bir dostluğunuz varsa eğer, her iki taraf da buna sevinir bence. sizi rahat bırakırlar, istediğiniz gibi, bolca sevgili olarak takılırsınız. gizlemeyin hiçbir şeyi, kasacak şeyiniz de olmaz. "biz beraberiz" deyin, karşılarına el ele çıkın, sonra da gidin dışarıda kendi hayatınızı yaşayın. evlilikle bitmesi gerekmiyor... nasıl anlatıyım daha işte, daha özgür bir ilişki yaşamak için bu durumu avantajınıza çevirebilirsiniz

11 ekim 2022 02:14

5. annesinin size karşı yaklaşımını merak ettim. onun tavırları yüzünden biraz riskli bir ilişki gibi duruyor ama şu ya da bu şekilde oğluna ve size saygı duymayı da öğrenmek zorunda. burada size düşen bir şey varmış gibi durmuyor, problem o ve annesi arasında çünkü. ama işte genel olarak müdahale etmeye meyilli biriyse birlikte konuşmak gerekebilir. her şeyden önce ilişkinizden emin olmanız lazım. doludizgin bir ilişki yaşamak istemekte de haklısınız sonuçta, kim kısıtlı bir beraberlik yaşamak ister ki?

11 ekim 2022 07:46

6. Bence söylerseniz asla yukarıdaki anonimin söylediği gibi özgür bir ilişki yasayamazsiniz. İlla ki bir süre sonra ee ne dusunuyorsunuz, ne olacak şimdi nereye gidiyor ilişki soruları gelir.

Anneye o kadar dolacak, sinir olacak bir durum da göremedim.

İkinci olarak ipin ucunu o kadar da açık tutmayın, yani özgür takılalım, ben evlilik istemiyorum fikrini ona o kadar yansitirsaniz o çocuk da hiç istemez. İleride fikrin değişecek olursa üzülen sen olursun.

Düşündüğün türde bir ilişki için en uygun kişi değil. Riskleri göze alıp çıkacaksınız yola.

11 ekim 2022 08:33

7. Düşündüğün ilişki bu kişiyle olmaz süslüm , kadın emin ol tam da olmasini istemedigin gibi çocuğa da sana da annene de soru sorar , sen baskı hissedersin . Eee ne zaman evlilik , durum ciddi mi gibi baskılara maruz kalırsınız :) tipik türk anası yapar yani. O kısımlar umduğun gibi olmaz.ama birlikte olduğunuzu öpüştüğünüzü vs bilmek zorunda değil herhalde çocuğa güveniyordan ağzı sıkıysa bence sorun olmaz istediğin gibi gez toz. Yani ayrılırsanızda kanlı bıçaklı olacak haliniz yok ne olabilir ki.aileler onca yıldır tanışıyor az medenilerse siz ayrılsanızda dostluklarina devam etmeliler.gençsiniz hoşgörülü olmalılar.çok şekersiniz bol şans.ben iyi bir hissiyat aldım bu ilişkiden :)

11 ekim 2022 08:53

8. ailelerin öğrenmeme olasılığı yok sen istediğin kadar saklamaya çalış. hiç evde sevgilinle telefonda konuşmayacak mısın? seni evden alıp eve bırakmayacak mı? hiç tanımadıkları birini saklamak kolay ama bu kadar yakından tanıdıkları genç bir adamın hayatlarında olduğunu bir şekilde sezinlerler.

ben evlenmeyi düşünmüyorsam asla başlamazdım. aile dostunun oğluyla gezeyim tozayım eğleneyim sevişeyim ilişkisi yaşanmaz malesef. belki evlenirim diye düşünüyorsan başla ama.

he bu arada ailelere söylemeden sevgili olursanız ve annesi oğlunun evlenmesini istiyorsa sürekli sağdan soldan kız bakıp oğluna kız gösterecek buna kalbin dayanır mı bilemedim

11 ekim 2022 09:38

9. ABi nesiniz kraliyet ailesi mi bu kadar gizlilik? Başına patlar gizli saklı bu tip ilişkiye başlaman. Yok anası her şeye karışıyormuş. Ee karışsın? Sen niye kendini kasıyorsun? Ayrıca evlilik düşünmüyoruz takılıcaz acayip cringe. Belki isteyeceksin? Sen 24 yaşında olduğuna emin misin? Yapma. Abla tavsiyesi: ilişkiye başlarsan yok ondan saklıcam bundan saklıcam diye kasma. İlişkide ben takılıcam diye adamın aklına fikir yerleştirme. Bırak rahat ol ya. Cia peşinizde sanki.

11 ekim 2022 10:03

10. Benim arkadaşım da böyle aile dostlarının oğluyla görüştü, ama çocuk direkt ben senden hoşlanıyorum görüşelim dedi, 1-2 ay takıldılar, niyetleri ciddi olduğu için ailelere söylediler direkt, nişan yaptılar 1 yıl sonra da evlendiler. Tabii bu çok uç örnek, doğru demiyorum. Ama aşırı mutlular, birbirine çok uyumlu bir çift. Kız kvalidesini önceden çok severken sonradan aralarında sıkıntı oldu ama :) kadının içinden cadı çıktı :d seninki de öyle duruyor süslü. Ama bence içinde kalmasın hoşlanıyorsanız deneyin derim

11 ekim 2022 18:02