1. Benim akrilik de var yün de karma bir sürü kazagim var. Boyle narin yipranabilecek veya nispeten ince dokulu urunleri makineye atmiyorum elde ılık suyla yikiyorum daha kalinlari (gizlinot: Cogunlukla yünlu olanlari) ise makine de yine dusuk devir ve isiyla yikiyorum. Klasik deterjanla ozel bir sey kullanmiyorum ama yumusatici da ekliyorum kokusu guzel olsun diye. Elde ise soyle yikiyorum ben , ilik veya iliktan biraz sicak suyu kovaya doldurup icine deterjani da ekliyorum ve kazagi bekletiyorum bi sure (gizlinot: Cok kirliyse yarim saat degilse bi 10 dk fln) sonra elimle citiliyorum hafif hafif cok zorlamadan sonra o kirli suyu bosaltip tekrae sadece su dolduruyorum ve kazagi icine daldirip daldirip cikariyorum deterjanin buyuk cogunlugu gidiyor sonra yine ilik suyla iyice duruluyorum hafifce sıkıp uzerine havlu orttugum koltugun uzerine seriyorum. (gizlinot: Ben asmıyorum kazaklari cunku sonrasinda dokuluyor deforme oluyor ya da yakasina aski izi giriyor) uzun oldu yazarken ama yapilisi cok zor degil :)
akrilik kazakları nasıl yıkamalı?
- cevaplar
2 şubat 2018 17:01