alexandrite lazer yaptırdım, soğuk üflemeli, hiç acımadı neredeyse, böyle olup sonuç alan var mı?

makina alex eminim, candela gentle lase de modeli. bir yandan soğuk üflüyordu, sadece cimdikleme gibi bir his oldu, ayak bileğine yakin kısımlar biraz acıdı, genitalde bir kaç nokta acıdı o kadar. bu kadar insan acı çekerken bende hiç bir şey olmaması garibime gitti, acı esigim de yüksek değil, normal. acaba dozu mu düşük, sonuç almayacak mıyım diye düşünüyorum.

1. benim başlarda çok acıyordu kıllar inceldikçe dediğiniz gibi bir hale geldi. kıllarınız ince değilse düşük ayarda atış yapılmış olabilir. çünkü genelde ilk seansta özellikle genital cidden çok çok acıyor

20 haziran 2022 14:18

2. Benim de hiç acımamıştı (genital hariç), hatta uyuyakalıyordum. Burada entrym bile var anlatan. Soğuk hava başlığı vardı aynı şekilde. Tüylerim bitti. Emin olmak için bir dahaki seansta düşük mü atıldığını, gerekirse arttırabileceklerini söyleyin. Ben yüksek dozda bile bacakta hiç acı hissetmemiştim.

20 haziran 2022 14:30

3. acı eşiğimin yüksek olduğunu söylemişti lazer yapan kişi. Bu arada genitalin bir kısmı gerçekten acıyor, onu ekleyeyim. Bir de benim gittiğim makina farklı bir alex (cynosure apogee) ama benzer olduklarını düşünüyorum. Siz bir dahaki seans sorun mutlaka. Bir de zaten atış dozunu ve sayısını her seans kaydediyorlar, dosyanızdan bakarlar. Yine de kendi deneyimimden sizde de acısız olabileceğini düşünüyorum.

20 haziran 2022 14:37

4. Ss kusura bakma kaynak yapmış oldum ama epicare lpx cihazı nasıl süslüler bir bilginiz var mı? Alexandrite cihazı olduğunu söylediler ama internette çok fazla bilgiye ulaşamadım

20 haziran 2022 14:47

5. Süslü hem senin soruna hem de a4 ün sorusuna cevap vereyim.

Ben de aynı sizin hissettiğiniz gibi hissettim ilk lazer seansımda.Sonra lazer yapan hanıma söyledim durumu.Dökülme yaşamazsan daha çok yükseltiriz dedi.Ben çok fazla kıllı ve batıklı bir insandım.İlk seansta dökülmeler oldu hem de beklediğimden dahs fazla dökülmeler oldu.Ondan sonraki seanslarda lazer yapan hanıma rica ettim, yükselttiler.Daha çok verim aldım öyle.Yaptıralı bir sene filan oluyor hala bacaklarım temiz ama diz kısmı mesela bitmedi üst bacak bitmedi.Beni rahatsız etmiyor.Eskiye nazaran çok çok iyi en azından tek bir leke dahi yok.Genitalde de dudak kısımları bitmedi.Mümkün olduğunca yüksek derecede bacağa atış yapsınlar.Genitale geçince azaltmalarını söylersin.Ben şimdi ev tipi lazer aldım kalanları öyle hallediyorum.Uzun süre idare ediyor beni.

(yazar: @anonim4) Benim yaptırdığım makine de epicaredi.Alexandrite olup olmadığını bilmiyorum ama bana alexandrite demişlerdi.Ssnin anlattığı gibi özelliklere sahipti.Yani memnun kaldım ama kandırıldım sonrasında.Bitene kadar diye anlaşmıştım, sınırsızdı yani.İki yıl boyunca ilk üç seans ayda bir sonraki seanslar iki ayda bir olacak şekilde gittim.Kontrol seansı da yoktu.Bitmedi yine de alt bacağımı hiç almıyorum.Koltukaltını da çok rahatsız olursam ancak...

20 haziran 2022 15:53

6. Ss ve anonim5 çok teşekkür ederim cevabınıza. Şubattan beri gidiyorum ilk seansta baya etkisi gördüm fakat sonraki kontrol ve ana seanslarımda çok fark görmedim. İşlemden 20 gün sonra kontrol, kontrolden 10-15 gün sonra da bir diğer seansa gidiyorum. Koltuk altım baya azaldı, genitalde üst kısım baya baya azaldı, bacaklarım parçalı bulutlu diyeyim ki benim kıllarım gür, siyah ve kalındır. Olmadı yaz sonuna kadar böyle devam edip yaz sonu başka bir yere mi başlasam diye düşünüyorum

20 haziran 2022 16:08

7. Acımıyor

20 haziran 2022 21:05

8. Sogutucu baslik ekstra takiliyor alexe evet sonuc aliniyor bende de soguk üfluyor hatta yaz ayi geldigi icin sogutucunun ayari yukselmisti gecen gun farkettim. Ama onceki seansimda sogutucuyu kapatti boyle daha etkili dayanabilirsen boyle yapalim dedi bi kac atistan sonra dayanamadim. Ve oralarda leke kaldi. Benim cildim cok hassas ondan. Yani sogutucu ekstra elektrik harciyordur gittiginiz merkez de gerekli olmasa calistirmak istemez bence. Hatta klima ayari bile en sogukta calisiyor ki cilt reaksiyon gostermesin diye sanirim.

20 haziran 2022 21:31

9. Ss son cevaplarınızı okuyunca tekrar geldim. Canım acımıyordu dedim yukarıda ama her seans sonrası bayağı kızarıyor ve kabarıyordu cildim, bir saate ancak sakinleşiyordu. Yanık kokusu da oluyordu bariz. Bence size düşük yapmış olabilirler, buna evrildi düşüncem. Bir dahakine sorup arttırın bence.

21 haziran 2022 01:18

10. 1 hafta içinde dökülmezse gidersiniz yaptırdığınız yere dersiniz dökülmedi işe yaramıyor mu napıyorsunuz diye.

Ama benim de acımadı, kabarmadı cildim.

Sadece ince tüyler yanmış görünüyordu. Fakat bir insanın alabileceği en iyi verimi aldım lazerden yıllardır artmadı da.

21 haziran 2022 06:08