aleyna tilkinin fizigi asiri iyi değil mi?

süslüler ben asiri asiri begeniyorum fizigini. yüzünü de eski saç rengiyle cok begeniyordum bir de bu kiza neden makyaj yapmiyorlar sizce? tarzi da cok guzel geliyor sizce de oyle mi bana mi oyle geliyor merak ettim. aleyna tilki fani degilim not.

1. Vitaminsiz geliyor

24 kasım 2018 21:21

2. Bence fiziği yok ki henüz tam oturmamış geliyor bana da

24 kasım 2018 21:22

3. Kızın üzerinde zaten fazla baskı var, makyaj yapmayarak o önyargıyı kırmaya çalışıyorlarmış

24 kasım 2018 21:23

4. Bir tv programında söylemisti suslu. Nude makyaj severmiş. O yuzden aydınlık bir ten makyajı, parlatıcı, rimel tarzı yapıyorum, belirgin makyaj sevmiyorum demişti.

24 kasım 2018 21:25

5. Son suslu giyim tarzi o baskiya gore de fazla degil mi oyle dusinuyorlarsa yani ama bilemedim şimdi

24 kasım 2018 21:26

6. Evet ama bir de makyajlı düşünsene.. o zaman daha çok dikkat çekerdi, olumsuz anlamda. Böyle yaparak bence lolita imajı veriyorlar. Bence yakışıyor da. Masum teen girl tadında bir imaj seziyorum

24 kasım 2018 21:27

7. Valla bence de gayet güzel bi kız gerek yüzü gerek fiziği, kendine özgü bir tarzı da var. Yaşı büyüdükçe çok daha güzelleşecektir.

24 kasım 2018 21:30

8. Türkiye standartlarının üstünde bir kız, güzellik anlamda demiyorum. Pop müziğinin durumu ortada 19 yıldır pert

24 kasım 2018 21:33

9. Ülkemizdeki birçok ünlüden hitabeti daha kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Çoğu iki cümle kuramıyor, ek pik agucu gucu gucu diye konuşuyor.

24 kasım 2018 21:59

10. aleyna tilkinin konuşmalarından mantıklı ve aklı başında bi kız izlenimi almak mı wooowww inanılmaz (link: https://twitter.com/aleynatilki/status/1063717517892468736 inanılmaz zeka)

24 kasım 2018 22:02