alman erkekleri hakkında çok iyi şeyler okudum biraz şaşırdım acaba abartılmış olabilir mi?

yabancı bir kız youtube videosu yapmış yani kafamda sevgilisine oldukça sadık kıvanç tatlıtuğ kıvamında adamlar canlandı. daha önce almanya gitmediğim yada bir almanla yakın ilişkide bulunmadığım için soruyorum, gerçekte nasıllar? hem fiziksel hem de mental olarak?

1. Kisa sure birlikte oldugum alman bir sevgilim oldu onun disinda bir kac tane de arkadasim var. cok kibar ve dusunceli insanlar. Hatta bazen yanlarinda kendimi dusuncesiz bir ayi gibi hissediyorum. Sadakat konusu karakter meselesi yani alman sadik olur ingiliz aldatir diyemem. Kisiye gore cok degiskendir ama en azindan akdeniz erkekleri gibi ucana kacana yuruyen asiri flortoz tipler degiller.

16 haziran 2021 23:38

2. Anonim 1 hayalleri yıktın 😄

Anonim 2 henning may baya tatlı çoçuk ortalama öyleyse gayet iyi.

Mesela o ses  almanya’da çıkan (link: https://youtu.be/8UX76kgV4-w Şu çoçuk) baya hoş, bu çocuk almanya içinde yakışıklı baya ilgi çekici diyebilir miyiz? Yada ortalama mı?

16 haziran 2021 23:57

3. geneli hakkında bir bilgim yok ama birkaç sene önce alakasız bir düğünde alman bir çocuk görmüştüm omg daha çekici bir erkek görmedim şimdiye kadar. aklımdan çıkmadı hala. of of.

17 haziran 2021 00:11

4. Ay su an bende alman birinden hoslaniyorum hatta tam su an onu dusunuyordum bu soru beni heyecanlandirdi haha :d oncelikle almanyada yasiyorum, yasadiginiz yere gore bence yakisikli erkek sayisi cok degisiyor ama genel olarak ince uzun yapili erkekler dogal olarak, ama cogu spor yaptiklari icin vucutlari cok iyi. Kendilerini saldiklarinda gobekli sisko segil de siska ince uzun oluyorlar. Yuz hatlari turkiyeye gore kessssinlikle cok iyi. Bu tamamen tarafsiz ve objektif bir yorum almanyaya geldikten sonra turk erkegine 1 dk bile tahammul etmezsiniz. Henning bence tam ortalama alman erkegi. Simdi kas mas yapmis o yuzden baya seksilesmis ama eski videolarina bakarsaniz ince ciliz bir beden ve tatli cocuksu bir surat gorursunuz. Heh iste bu ortalama alman erkegidir :d

Videoyu acmadim ama hangi cocuktan bahsettigini anladim ss. O cocuk almanyaya gore bence ortalama ustu. Yani uber yakisikli sayilmaz ama butun alman erkeleri onun gibi gozukmuyor. Ha ama kendilerine bakarlarsa kesinlikle almanyanin en az %70i o tip erkeklerden olusur. Ben 50-60 yasindaki profesorlere bile dusuyorum okulda haha.

Bu arada sandiginiz gibi sarisin orani cok yuksek degil. Ben daha cok kumral almanlara dusuyorum. Kumral alman erkegi > dunyadaki diger butun erkekler

Ayrica turkiyede olsa g*t kalkikligindan size donup bakmayacak erkekler burda ilk adimi atabiliyorlar, sansliysaniz baya asik da oluyorlar. Guzel olmaniz onemli bile degil yani kac tane yakisikli erkek ortalama bile olmayan kiz seklinde cift gordum inanamazsiniz.

17 haziran 2021 00:32

5. Fiziklerini övmüşsünüz ama standartlarım o kadar düştü ki boyu uzun olsa yeter ben asıl yüzü güzel erkeğe hasret kaldım yaa, dediğiniz gibiyse gerçekten alman kadını şanslı.

Ayrıca alman erkeğinin gözünde genel güzellik algısı nasıl? Bakarsınız talih döner bir yerlerde şansımı denerim sklfşf

17 haziran 2021 00:47

6. Alman erkeğine de esprili demezsin ya... kendileri bile espri yapamamalarıyla dalga geçen bir millet :D ben almanya'da yaşıyorum ve bazen üstteki bir süslünün dediği gibi kendimi ayı gibi hissediyorum çünkü fazla düşünceli ve kibarlar. Ama ben biraz sıkıcı ve tek düze olduklarını düşünüyorum.

17 haziran 2021 01:10

7. esprili kısmı bana da aşırı ütopik geldi :D belki süslünün tanıştığı adama hastır ama.

17 haziran 2021 08:58

8. bununla ilgili birkac soru basligi acildi, onlari okuyun.

17 haziran 2021 13:55

9. amiiiiin a11 :)

17 haziran 2021 18:41

10. alman bir arkadaşım var ve tanıdığım en tatlı en düşünceli insan olabilir. bizde tam kapanma olduğunda mutlu olayım diye bana kocaman bir kutu dolusu abur cubur gönderdi. Tatlı bir karta not yazmış ve muhtemelen ben almanya'da yaşamak istediğim için kendi yaşadığı ve okuduğu şehirlerdeki önemli yerlerin fotoğrafları çıktısını alıp yanına kalemle açıklamalar yazmış. Öyle çok yakın falan da değiliz. Çok teşekkür ederim falan diyorum, hiçbir şey yapmamış gibi ''sadece marketten bir şeyler aldım'' diyor. Düşünce yapısı, yardımseverlik olarak zaten çok iyi. Aramızda romantik hiçbir şey yok bu arada. Türk erkeği yavşamayacağı kadına bırakın bunları yapmak en ufak bir yardımda bulunmaz neredeyse. Ayrıca bir erkek olarak değil de insan olarak değerlendiriyorum ve bu kadar iyi birini görmedim hiç. Erkeklerle de kıyaslayınca işte türk yavşaklığı, çıkarcılığı yok. Ben almanları daha soğuk, umursamaz sanıyordum ama gördüğüm bir örneğe göre hiç alakası yokmuş.

17 haziran 2021 22:10