almanya'dan alınabilecek kozmetik

sevgili süslüler, cuma-pazartesi arası berlin'de olacağım. almanyadan alınabilecek kozmetik tavsiyelerinizi bekliyorum. nereden ne alabilirim? şimdiden teşekkürler

1. eskiden olsa rossman derdim... dm'ler de uygun fiyatlı..

9 mayıs 2016 11:08

2. Merhaba öneri değil ama mağazaların açılış kapanış saatlerine bakmanızı öneririm. Cuma varıp alışverişi ctesiye bırakıp hiç bir yeri açık bulamama ihtimaliniz var. Burada almanyada yasayan yazarlar var galiba, onlara sorabilirsiniz.

İyi yolculuklar :)

9 mayıs 2016 14:55

3. Zoevaaa hatta beni de götürün birlikte alalım

9 mayıs 2016 15:10

4. kryolan kesinlikle. özellikle transparan toz pudrası fondoteni farlari rujlari mukemmel. ve buradaki fiyatinin yarisina satiliyor orda. alman pro makyaj markasi. rimelini önermiyorum sadece

9 mayıs 2016 18:00

5. hepinize çok teşekkür ederim

(yazar: coqueta) (yazar: sumitomo) (yazar: melisgizem) (yazar: ladybird) zoeva cocoa blend paleti çok istiyorum özellikle, belki bir iki de fırça. inşallah bulabilirim. dm karşılaşırsam mutlaka uğrarım.

(yazar: kronikogrenci) hiç aklıma gelmezdi kryolana bakmak, karşıma çıkarsa kaçırmam artık, teşekkürler

(yazar: veronika) cumartesi kapalı olabileceğini hiç düşünmedim. sürpriz oldu şimdi. cuma günü zamanım çok kısıtlı, bir boşluk yaratmaya calısayım. uyarınız için teşekkürler

10 mayıs 2016 08:29