almanya'dan alinmasi gereken urunler

temmuz başı gibi avusturya almanya arası bi tatil planım var lakin gelin görün ki daha önce de uzun süre buralarda kalmama ragmen ne alsam mantıklı olur ya da ne almadan gelmemeliyim çok da bilemiyorum. çünkü daha önce kaldığım zamanlarda pek makyaja ya da cilt bakımına bu kadar merak salmış bi insan değildim. zaten o konulara da süslü sözlük sayesinde merak saldım ya neyse demem odur ki makyaj malzemesi olsun cilt bakımı olsun hatta ve hatta parfüm önerileriniz olsun dört gözle beklemekteyim

1. merhabaa,

geçtiğimiz hafta berlinden döndüm kendi notlarımı paylaşayım.

dm'den;

balea maskelerini kesinlikle tavsiye ederim, ebelinin makyaj süngerleri de fiyatlarına göre harika iş çıkarıyorlar. p2 nin tırnak ürünleri kalem şeklinde olanlar, rujları farları ve allıkları gerçekten iyi. manhattan allıkları, dudak kalemleri ve ojeleri, trend it up dudak kalemleri ve ojeleri. maybelline in tüm serileri dm lerde mevcut. tr de olmayan ürünlerden baby skin primer, fit me serisi, age rewind serisi çok övülenlerden.

douglastan;

kesinlikle zoeva. fırçalara yatırım yaptım ben bol bol. bulabilseydim kesinlikle bir far paleti eklerdim ama zamanım olmadı ve uğrayabildiğim tek sephorada da yoktu.

high end ürün düşünüyorsanız, almanya douglaslarda anastasia beverly hills, burberry ve tomford makyaj ürünleri satılıyor. abh den kaş pomadıi burberry den allık ve far, tom forddan ise kesinlikle far ya da kaş kalemi tavsiye edebilirim.

essie ojeler bence en iyi oje formülasyonuna sahip. onları da dm ve douglasta bulmak mümkün.

ayrıca almanyada kikoya ulaşma şansınız var. kiko konusundaki en net tavsiyem eyeliner. 5 euroluk eyeliner kalem benim için en mükemmel eyeliner. 2'şer ikişer alıyorum. 1 yıl kullanıyorum.

sorunuz olursa, ya da benim aldığım ürünleri merak ederseniz yardımcı olabilirim

şimdiden güle güle kullanın

23 mayıs 2016 17:08 23 mayıs 2016 17:09

2. Merhaba,

ben almanya'da yaşıyorum ve bu soru bana çok soruldu :) bence dm ve rossmann'lara girdiğiniz anda Ürünleri ve fiyatları görüp ne istediğinizi anlayacaksınız.

Konuya ben olsam ne alırdım diye bakacak olursam da kesinlikle şampuan (2-3€) , el kremi (1-2€), tonik (2-4€), deodorant (1-3€) gibi her zaman lazım olup, tr'de inanılmaz pahalı bulduğum ürünlerden alırdım :))

Ulaşabilirseniz de zoeva'nın özellikle göz fırçaları çok çok iyidir. Gerisi zevk meselesi gibi geliyor bana :)

23 mayıs 2016 22:54