1. merhabaa,
geçtiğimiz hafta berlinden döndüm kendi notlarımı paylaşayım.
dm'den;
balea maskelerini kesinlikle tavsiye ederim, ebelinin makyaj süngerleri de fiyatlarına göre harika iş çıkarıyorlar. p2 nin tırnak ürünleri kalem şeklinde olanlar, rujları farları ve allıkları gerçekten iyi. manhattan allıkları, dudak kalemleri ve ojeleri, trend it up dudak kalemleri ve ojeleri. maybelline in tüm serileri dm lerde mevcut. tr de olmayan ürünlerden baby skin primer, fit me serisi, age rewind serisi çok övülenlerden.
douglastan;
kesinlikle zoeva. fırçalara yatırım yaptım ben bol bol. bulabilseydim kesinlikle bir far paleti eklerdim ama zamanım olmadı ve uğrayabildiğim tek sephorada da yoktu.
high end ürün düşünüyorsanız, almanya douglaslarda anastasia beverly hills, burberry ve tomford makyaj ürünleri satılıyor. abh den kaş pomadıi burberry den allık ve far, tom forddan ise kesinlikle far ya da kaş kalemi tavsiye edebilirim.
essie ojeler bence en iyi oje formülasyonuna sahip. onları da dm ve douglasta bulmak mümkün.
ayrıca almanyada kikoya ulaşma şansınız var. kiko konusundaki en net tavsiyem eyeliner. 5 euroluk eyeliner kalem benim için en mükemmel eyeliner. 2'şer ikişer alıyorum. 1 yıl kullanıyorum.
sorunuz olursa, ya da benim aldığım ürünleri merak ederseniz yardımcı olabilirim
şimdiden güle güle kullanın
van der woodsen