amerika’da bir ada eşinden ayrıldı mi?

soyadını değiştirmemiş ama uzun zamandır hiçbir storysinde yok ve ada hep türkiye’de tek takılıyor

1. Galiba evet, bir ara bişeyler paylaşmıştı bununla ilgili

20 eylül 2025 19:29

2. uzun süredir araları kötüydü. yakın zamanda barıştılar tekrar birbirlerinin olduğu fotoğrafları profile sabitlemişler ada barıştıklarına dair açıklama da yaptı.

kişisel fikrim ve gözlemimi paylaşayım, ben samimi bulmuyorum. adanın amerika vatandaşlığı alması için şu süreçte ayrılığı duyuramazlardı. belki randevu tarihi yaklaştığı için ve amerikada bu süreçlerde baya baya insanların sosyal medyasına kadar takip edildiği için tekrar araları iyi rolü yapıyor olabilirler.

aralarında pürüzler olması çok normal birbirlerini seviyorlar ama yaş aldıkça bambaşka iki insana evrildiler. ada daha "mindful" bir kadın oldu. terapiye başladı hayatını ve amacını sorguladığı bir dönemden geçti depresyon bile atlattı videolarda bunlardan bahsederken gökhan yanında uzaklara dalıyordu ne anlatıyor bu der gibi dsflkdsj gökhanın ise hiç o taraklarda bezi yok gerçek erkek avcı yırtıcıdır kafasında neredeyse redpillci diyebileceğimiz kadar radikal fikirleri olan biri. iş, gym ve beslenme üçgeninde performans odaklı yaşıyor. instagramdaki chat kanalında andrew tate ve kadınlar hakkında paylaşımlar yapıyor. ada ile yanyana getirmeye çalışın bunları bi?

20 eylül 2025 19:55

3. Bu kızın türkiyeye gidip gelmesinin sebebi ne? Ben yıllar önce sürekli izliyordum vloglarını, istanbula gidip gelme durumu yoktu

20 eylül 2025 20:33

4. İlginç geldi çünkü amerika ve türkiye sürekli gidip gelincek iki ülke değil aşırı uzak ve maaliyetli oluyordur. Bence böyle bir hayata geçtiyse yakında full türkiyeye taşınır

20 eylül 2025 20:36

5. ya ama bi vlog içinde gökhan ile konuluyordu sebili falan gösteriyordu hatta gökhan'da türkşyedeydi o sırada ada amerikdaydı

20 eylül 2025 21:11

6. Böyle yok Amerika'da yok Japonya'da yok anasının örekesinde kadınların bir gram üzülmüyorum. Hepsinin o reklam ettiği evliliği başlarına tek tek yıkılıyor. Böyle değerli şeyleri rant haline getirirsen içi boşalır işte. Aptallar asla anlamıyorlar.

20 eylül 2025 22:33

7. anon 6 kafan mı güzel?? ne alaka

20 eylül 2025 23:06

8. Adayı ilk zamanlarında takip ediyordum evlendikten sonra pek izlemedim. Bence çok akıllı bi kızdı neden o kadar erken evlendi bilmiyorum. Latin kökenli sevgilisiyle de yakışıyolardı inşallah buraları okumaz o rahatlıkla yazıyorum.

21 eylül 2025 01:01

9. Yıllar önce burada paylaşılinca gördüğüm bir hesaptı. Boşanma oranı her yerde yüksek. nerede olduğunla alakası yok diyecektim, Andrew tate paylaşan koca ne ya? kızını ABD'ye okumaya gönderiyorsun andrew Tate paylaşan biriyle evleniyor o.o Andrew Tate.

21 eylül 2025 01:31