anafranil kullanan var mı aranızda ?

1. Intihar etmeyi düşünen süslüm eger sizseniz yatıp uyurmusunuz lütfen zira iyice sacmalamaya basladinz.

25 ekim 2019 00:08

2. Hayır o değilim. Doktor bu ilacı verdi ama yan etkileri felaket gözümü korkuttu o yuzden sormak istedim buraya

25 ekim 2019 00:09

3. Ay özür dilerim süslüm ben gene o sandim 🙈

25 ekim 2019 00:11

4. Ben kullanıyorum, yan etkisi sadece çok esneme oldu bir de uyandığında ilk yarım saat göz bebeği aşırı açık ve büyük oluyor o yüzden bir süre evden çıkmayın sabah.

25 ekim 2019 14:40

5. Süslü okb için verdi doktor. Ama kilo aldırıyormus diye okudum gözüm korktu. Zaten hali hazırda 5 kilo kadar vermem gerekiyor o yuzden daha da alırsam diye korkuyorum

25 ekim 2019 15:44

6. Bana kilo aldırmadı. Açıkçası her antidepresanın ilacın bünyeden bünyeye değişiyor. Yememeye yani yediğinizden fazlasını yememeye dikkat ederseniz kilo almazsınız.

25 ekim 2019 16:04

7. Süslüm 75 mg ile başlayıp 150 mg ile devam etmemi söyledi doktor. Siz kaç mg kullanıyorsunuz etkili mi gerçekten

25 ekim 2019 16:29

8. Hala kullanan var mı arkadaşlar ben bu ilacı iki aydır kullanıyorum olumlu yanları da vardır ama çok öyle mi mutluluktan uçuyor değilim. Çenem kitlenir gibi oluyor

13 şubat 2023 14:49