anal sex hakkında ne düşünüyorsunuz,?

bir coğunuz iğrenc yazıcak bende öyle düşünüyodum yaşayana kadar. 2 kez denedik birinde cok acıdı çoğu girmedi bile ama 2.sinde bayağı zevk aldım acıyla karışık ve sevdim. kızım ve troll yazmayın

1. Bugun soru cevapta ammma erkek var

31 ağustos 2019 03:44

2. Sorunuza cevap olarak anal seksi cirkin buluyorum, ben denemem, deneyip de zevk alan varsa ne ala. Saglik konusunda cesitli endiselerim var. Ben baska bir sey demek icin cevap yaziyorum, umarim yanlis anlamazsiniz beni. Cinsel iliski yasayacak yasta biriyseniz neden kendinize kucuk bir cocukmussunuz gibi kiz diyorsunuz? Cinsiyetimiz kadin bizim. Burada kiz-kadin tartismasi yapmiyorum, oyle anlayacak olanlar varsa uzulurum ve sinirlenirim. 18den buyuksunuz iste, kadiniz hepimiz burada

31 ağustos 2019 03:44

3. Arkadaşlar biz bunları tartıştık. Sorularda Ara yapın da.

31 ağustos 2019 03:47

4. Anal seks kırmızı çizgim. Sanırım tek sevmediğim şey

31 ağustos 2019 04:25

5. Hmm bir bakalım.

Anal seks;

1) gereksiz

2) hijyenik değil

3) acı verici

4) uzun vadede kaslarda sağlık problemlerine yol açıyor.

Tüm bunlara rağmen partneri istiyor diye yapan net aptaldır kusura bakmayın. Bunlara rağmen kendisi isteyeni de anlamıyorum zaten. Marketlerin giriş kapısı dururken zorla çıkış kapısından girmeye çalışanlarla aynı kişiler muhtemelen.

31 ağustos 2019 04:45

6. Gelmis gene kendi anlayisina ve cinsel yasantisina uygun olmadigi icin yapan insanlara "aptallik, igrencsiniz" vb sifatlar takan "dusuk iq'lular" oldu mu guzellik? Bu gozler anormal diyeni mi istersin, sapkin-sapik diyeni mi istersin, yarim akilli diyeni mi istersin artik hepsini gordu. Sebebi de ne? Iki yetiskin saglikli insan anal seks yapiyor diye.

Ueusnwhdkajdn.

Bastan belirteyim, hic anal seks yapmadim. Benim mizacima uygun degil mesela ama insanlarin kendi cizgilerini ogrenmesini/ disina cikmasini, vucutlarinin farkina varmasini destekliyorum. Deneysel olmanin, sonuna gitmenin; begenilmezse de yapilmamasi gerektigine inaniyorum. Tabii bu benim anlayisim. Isteyen zincirlere baglasin isteyen 5 dakika misyoner takilsin.

Sanirim erkeklere verdigi haz " vaayy bok cikiyor cok keyifli" degil; genellikle kimsenin yanasmamasi ve 'yasakli' konumuna dusmesi. Kiymete biniyor, arzu uyandiriyor.

Escinsel bireyler sevismek istedigi icin sapik (zaten sevismeseler de kimseler icin sapiklar ama), igrenc, aptal, low level falan mi olacak? Niye onlara gelince anlayis normallesiyor ama kadin bir birey istegi dogrultusunda anal seks yapiyor diye yaftalaniyor? Hem de sorsak feminist cikacak kadinlar tarafindan?? (queerim zaten bilmeden atlamayin)

Vajina varken niye orasi? Ee cevap cok basit, sanane. Yani millet sana kuku hesabi mi verecek?

Fikriniz sorulmus, onyargilariniz degil. Insan gibi, duzgunce fikir belirtmek bu kadar zor olamaz; size uymayan belirli gruplari kutuplastirarak bir yere varamazsiniz.

31 ağustos 2019 06:27

7. Sürekli değil ama ayda 1-2 kez denenebilir bence. Ben de fiziksel olmasa da psikolojik olarak çok uyarılıyorum anal sekste. Yıllarca tek “asla” dediğim şey buydu, asla asla dememek gerekiyormuş.

31 ağustos 2019 09:38

8. Ben aciyi daha cok seviyorum o yuzden anal sekste cok siddetli orgazm oluyorum. Herkesin seksi kendini baglar size ne.

31 ağustos 2019 11:48

9. bir kaç kere denedim hiç zevk almadım. bir daha yapmam.

31 ağustos 2019 15:38