anal yoldan cinsel tacize ugramakla alakalı olayın üzerinden on gün geçti ?

sanırım birileri yine soruya cevap vermiş ama göremeyip yeniden açtım. biri cevap vermiş ayrıca 7o küsür kişi beğenmiş rızan yoksa tecavüz farkında mısın rızan varsa niye burada ağlıyosun tarzında. ona buradan cevap vermek istedim. kendini benim yerime koy cinsel anlamda hic bir deneyimin yok aşırı alkolün etkisiyle yükselmişsin ama en fazla gidebileceğin seviye öpüsmek salak kafamla ben öyle düşünüyorum yani. sonra adam daha da süslüyor okey rızasız değilim zaten. sonra seni yan çevirip kıyafetini zorla sıyırıp sürtünüyor burada alarm verdi beynim zaten yapma dur dedim ben bakireyim dedim. biliyorum dedi sonra acıyla çığlık attım ağzımı kapadi sarhos halimle dur anal yoldan da bi şey yapmadım diyince biliyorum deyip ellerimi tuttu sadece zorladı. ben direnemedim. ve bunu bana yapan insan hep yanında olduğum sevdiğim her koşulda yanında olduğum biri. ertesi gün yaptığı muameleyle de parçalandım tam olarak zaten. buyur sen karar ver tecavüz mü diye hak etmiş miyim sence? ama yorumunu kendine sakla çünkü ben gercekten kaldıramıyorum.

1. O 70 küsur kişiye birşey söyleyeyim. Japonya, tecavüzün gırla gittiği bir ülke. Ve Japon tecavüzcülerin en çok tercih ettiği yöntem ne sizce? Bildiniz , alkol.

31 ocak 2018 02:05

2. eğer tahmin ettiğim soruysa o cevabı yazan bendim. neden kızdığınızı anlamadım, kaldı ki size bir şey söylemedim. eğer ayırt etme gücünüzde problem varsa veya rızanız yoksa karşınızdaki insan sizi cinsel anlamda veya herhangi bir anlamda zorlamamalı. neden bana tepki gösteriyorsunuz anlamıyorum. ben sizi bir şeye zorlamadım. niye ağlıyorsun da demedim, ben de bir kadınım. kadınlar gerek psikolojik gerekse fiziksel olarak bu kadar istismar edilirken kimse yapmak istemediği bir şeyi -yakın arkadaşı, sevgilisi veya yabancı fark etmeksizin- yapmak zorunda değil, yapılırsa bu normal değil demek ne zamandan beri yanlış oldu bilmiyorum.

31 ocak 2018 02:11

3. Olur mu öyle şey canım düpedüz tecavüz. Yatakta bile olunsa taraflardan biri dur deyince durulur böyle saçma şey mi olur o 70 kişi adına sizin için uzuldugumden daha çok üzüldüm çünkü bu travmalar evet zor da olsa temizlenir ama kafa yapısının değişmesi çok zor. İsterseniz siz de profesyonel bir yardım alın çünkü bu tarz travmalar bekledikçe daha çok oturuyor ve temizlenmesi çok daha zor oluyor

31 ocak 2018 02:14

4. bakın yine hatirladim elim ayagim titredi allahın cezası herif ya

31 ocak 2018 02:20

5. gerçekten o kadar moralimi bozdunuz ki gece gece. anonim kimliği altında bana ve o 70 küsür kişiye bilip bilmeden laf söyleyenlere de bir şey demiyorum. ben size hiçbir şey demedim. tekrar ediyorum. eğer rızanız açıkça yoksa kimse size dokunamaz. niye ağlıyorsunu nereden çıkardın? hak ettin dediğimi nereden çıkardın?

31 ocak 2018 02:22

6. soru sahibinin (link: https://www.suslusozluk.com/soru/bunu-soraca%C4%9F%C4%B1m-hi%C3%A7-akl%C4%B1ma-gelmezdi-ama ilk) sorusu ve (link: https://www.suslusozluk.com/soru/linkteki-sorunun-sahibiyim-3-g%C3%BCn-kabus-gibi ikinci) sorusu. (yazar: 50 shades of makeup)'ı ve 75 anonimi yargılamadan önce okuyun bence. kendisine haketmişsin ya da niye gelip ağlıyorsun diyen olmadı.

31 ocak 2018 02:28

7. Ben 2. Anonim. Eğer aktarımda bir hata var ise sert uslubumdan dolayı özür diliyor, açıklamayı geri alıyorum. Ben soru soran suslunun aktarımını göre yorum yaptım sadece. Niye ağlıyorsun denmesi, rızasını sorgulanması vs.

31 ocak 2018 02:31

8. "rızanız varsa neden adam tek başına ilişkiye girmiş gibi konuşup onu da zan altında bırakıyorsunuz?" Moralinizi bozduğum için üzgünüm ama şu sorduğunuz soru beni yemin ederim çok incitti çok ağlattı.Orada insanlar soru soruyor ama durumu anlamak icin. Peki sizin su sorunuz neye cevap? Neyin sivriliği bu? Yada daha doğrusu ben bu çıkışı hak edecek ne yaptım?

31 ocak 2018 02:32

9. soruyu soran anonim, isterseniz özelden de yazabilirsiniz. kimliğinizin bende kalacağına yemin ederim. daha detaylı anlatabilirim belki. neredeyse diplomasını almak üzere olan bir hukukçuyum, kendimi feminist olarak görüyorum ve kadınların ezildiği her yerde sesimi çıkarıyorum. ileride de elimden geldiğinde kadınlara yardım etmeye çalışacağım. tepkimin sert gelmesi biraz da bu yüzden olabilir, benim kızdığım kişi siz değilsiniz asla. aksine karşınızdaki insan. olayın şokuyla detayları atlamanız normal, soruyu sonra takip etmedim zaten. tecavüzcü damgası yemek de bir erkek için hiç iyi bir şey değil. aranızdaki ilişkiyi ben bilmiyorum. eğer aklınız bulanıksa veya rızanız yoksa eşiniz, sevgiliniz, yakın arkadaşınız veya yabancı biri hiç fark etmez size dokunamaz. bunun hangi yoldan cinsel ilişki gerçekleştiğiyle en ufak bir ilgisi yok. 'ama dün ben hic o kadara cesaret edebileceğini düşünmüyorken anal denedi'' demişsiniz ben sadece oraya takıldım. denedi diye bir şey yok. istemiyorsanız bu açıkça tecavüzdür. hakkınızı aramanız gerekir. ben size neden hak ettiniz diyeyim. niye alkollüydünüz dedim mi allah aşkına? isterseniz çırılçıplak yatın, sarhoş olun. niye ağlıyorsun demedim. hak ettin demedim. rıza yoksa ne olduğunu belirttim. lütfen niyetimi kötü algılamayın, size hiçbir şekilde kötü bir imada bulunmak istemedim, öyle algıladıysanız çok özür dilerim.

31 ocak 2018 02:46

10. o cevabı beğenenlerden biride benim ama agente katılmakla birlikte, gerçekten ilk başta bende ne yazdığınız çözememiştim ve cevapta yazmamıştım. Süslü de tam anlamadigi için size sormuş rızanız var mıydı yoksa zorlamı yaptı? diye. lütfen yanlış anlamayın ve üzülmeyin. Biz size hak veriyoruz zaten

31 ocak 2018 02:48