anaların oğluşum sevgisi nedir?

artık biri açıklar mı?? özellikle 1 kızı 1 oğlu olan süslüleri davet ediyorum. asla ayrım yapmam demeyin burda anonimiz.açık açık bi söyleyin ya.ne var oğlan çocuklarında bu kadar?  her işe koşan kız çocuğu olurken erkeklere neden aşık olmuş kadar düşkünsünüz?

1. Aklımda çağla şikelin "oğlum birine aşık olduğunda kendimi platoniğe düşmüş gibi ve boşlukta hissettim" açıklaması geldi.

19 haziran 2024 23:31

2. Ben genelde kız çocuklarının annelerine karşı öyle olduğunu gördüm.

Erkek çocukları bencil.istediği yağılmazsa ya da sevgilisi olunca bile annesine kolaylıkla sırt çeviriyor.

19 haziran 2024 23:31

3. Anonim 2 işte tam olarak o mentali soruyorum işte. Nasıl ya nasıl? Ne alaka yani? Aklım almıyor.

Hani çocuğum beni terkediyor korkusu bi tek erkek çocuğunda.kız çocuklarına evlen de git baskısı hala var.ama kazık kadar adam sevgili yapınca bunlar üstüne kuma gelmiş gibi davranmalara başlıyorlar.bu nasıl bir ruh hastalığı?

Duygusal ensest değil mi bu?

19 haziran 2024 23:34

4. Anonim 4. İşte iğrenç bulduğum nokta bu.erkek arkadaşımı babam yerine koysam beni ellese çığlığı basarım o psikolojiyle.babalar kızlarına maksimum bu konuları konuşmaz,damata mesafeli davranır.ayırmaya çalışmaz,kıskanmaz.

Ama bu ana oğul ilişkisi iğrenç bir ensest.

20 haziran 2024 00:06

5. Yani duruma göre annem babamla sevişmiyor diye babamın kocamı kıskanıp iftiralar,dedikodular,aşağılamalar,kıskançlık krizleri habire eve çağırması,içli içli ağlayıp zırlaması fln getirin gözünüzün önünüze.tiksinmez misiniz babanızdan?

Noluyo ya kocamla sevişiyorum diye bu babama ne bu haller demez misiniz?

Not:sevişme kısmı örnek.iğrençliği anlayın diye.tatile gitmek,hediye,sadece seviyor olması vs herşeyden bahsediyorum aslında

20 haziran 2024 00:10

6. Anonim 5 cevabınız bende tam bir açılım sağladı ve bir kez daha hemde katlanmış şekilde iğrenmem arttı.oğlu olan analara

Ya bu nasıl vasıfsızlık?.doğurduğum oğlum 'benim' değerimi belirliyorsa ben soğurdum o çocuğa karşı. Doğurmadığım erkeklerden zaten hor görüşmüşüm bide doğurduğumun ağzına mı bakıcam bana bi değer biç diye?

Annelerimizin zamanını anlarım,hak da veriyorum.ama y kuşağıyım çocuğum yok yine de kabullenemiyorum ben.ama hem arkadaşlarımdan hem akrabalarımdan görüyorum kız-erkek ayrım ikiyüzlülüğünü.

Annesi tek çocuk olan kadın da yapıyor bunu.prenses muamelesi görmüş de oğlum oğlum diye dolaşıyor kız çocuğuna gıcık kapıyor gibi hareketler.

Bayram vesilesiyle zaten aklıma takılan bu sorun tüm travmalarımı da tetikledi.

İçim almıyor.midem bulanıyor.

Umarım ilerde oğlum olmaz da insanlığımdan çıkıp kızımın benden iğrenmesini sağlamam.ya da gelinim olacak kızın ahını almam.umarım psikolojim sağlam kalır.sağlıklı zihinle hareket ederim.

Ne diyim yani.kadınları kadınlar mahvediyor.

20 haziran 2024 04:01

7. Anonim 5 kesinlik öfkelenmek gibi bir durumum yok sizinle bakış açısı kazanıyorum.

Bu konu bende senelerdir içimde yaradır ama bu aralar gördüklerimden sonra aşırı tetiklendim ve sindirmeye çalışıyorum.

Dediğiniz doğru.ama bu sefer de ben kendi hor gürülüşümü kendi kızımda görsem onu daha çok sarıp sarmalarım.kendi küçüklüğümde bana asla yapılmadığı için kendime sarılır gibi.

Kendi kalp kırıklığımı kendi kızımda görüp benim başıma geldi onun başına gelmesin diye uğraşırım.kendi çocukluğumda savunmasızdım ve benim annemin bana yapamadığının acısını çıkarır gibi onun bana söylemesini istediğim,davranmasını istediğim gibi kızıma davranırdım.

Oğluma aman paşa oğlum diye kendimi beğendirmeye uğraşmazdım çünkü içimde öfke kabarıyor.ben biraz sevgililerimin annesinden çekmiş biriyim.sadece oğlunu seviyorum diye aramızda en az 30 yaş olan kadın kendi kızı da olmasına rağmen çok sabuk sabuk davranmışlığı da var bana.çocukken suçsuzdum sadece kızdım.genç oldum sadece oğlunu seven bir genç kızdım.şimdi orta yaşa gelen bir kadınım ve iş hayatında günlük hayatta kadın olmanın bedelini ödüyorum.ama yine de oğlum olunca bütün bunlar bitecek diye düşünemiyorum.

dediğim gibi bir an tüümmm erkek analarının tavırları beynime üşüştü.

Yani ben bu annelere hak veremiyorum

Anne olunca anlarsın lafını da bence erkek annesi ol öyle anla diye güncellenme gelmesi gerektiğini düşünüyorım

20 haziran 2024 04:36

8. Herkesin acısıyla,aşağılık kompleksiyle,hor görülmesiyle başa çıkma yönteminin farklı olduğuna da inanıyorum.

Ama kendi kızına bok muamlesi yapıp oğluna aman paşa oğlum yapılmamalı kişi her ne yaşadıysa yaşasın.

Değer kazanmanın yolu erkek çocuk doğurdum yaşasın o zaman valide sultanım önüme gelen tüm kadınları ezikleyim de gücümü görsünler demek acizliğin bile yüz karası.

Bencilce.

Ben kendimi erkek doğurdum kurtardım ama kızım da var o zaman kızıma bok muamelesi yapayım de yaşadıklarımın tüm acısını çıkarayım,gelinime işkence edeyim ama gık demesin çünkü ben ulvi ilahi erkeği doğurdum bakış açısı zır deli işi.ve şuan çevremde hatırı sayılı miktarda hala var.

Ben devir değişti artık kadınlar eskisi gibi değil diye düşünürken bu bayram ziyaretlerinde yaşları 5-9 yaş arası kız erkek çocuklarına yapılan muameleler,yeni evlenenlerde kıza -erkeğe nasıl davranıldıkları tokat gibi suratıma çarptı.bi uyanış yaşıyorum aslında hep bildiğim bir konuda ve yok yani sindiremiyorum

Hala 100-200-300 1000 yıl önceki zihniyetin bu denli güçlü olabilmesine.annelerin oğluşlarına aşık olmasına,gelinlerini kuma olarak görmesine

20 haziran 2024 04:46

9. bu annelerin kaç kızı olduğu önemli değil.. o tür bir annenin bir tane bile oğlu varsa ve oğluna aşık olmuş kadar düşkün davranıyorsa bence anne oğluyla duygusal ensest ilişkisi yaşayamak istiyordur. oğlu evlense ve çocukları olsa bile o anne, oğlunu ideal eşi olarak göremeye ve öyle davranmaya devam eder... ölene kadar..

çünkü o anne kendi evlendiği eşiyle istediği/ihtiyaç duyduğu duygusal ve fiziksel ilişkiyi yaşayamıyor ama boşanmıyor da

20 haziran 2024 06:10

10. Cok haklisin ss. Bu yuzden evlenmek bile istemiyorum. Damat-kayinvalide sorunu yoktur mesela cok az duyarsiniz nadirdir ama gelin-kayinvalide sorununu yasamayan 1 tane kadin gormedim zengini de egitimlisi de yasiyor. Anneler oyle manipule ediyorlar oyle duygu somurusu yapiyorlar ki o erkegin iyi bir iliskide olmasi imkansiz. Zaten erkeklerin cogunda da guclu bir karakter olmadigi icin dengeki kuramiyorlar. Eskiden 5 kiz cocugu olan 6. Cocugu doguruyordu sirf erkek olsun diye. 2024 yilinda bile hala duygusal ensest yasiyorlar anne ogullar. Kendini ruhani olarak gelismek icin kor kuyulara kapatan unlu bile konu oglu olunca koydeki kayinvaliden bir farki kalmiyor mantik ayni mantik kocamdan/erkekten hayir gormedim sana baglandim:d

20 haziran 2024 10:31